сб. апр. 20th, 2024

Нова такса електромер ограбва коректния български потребител

ВМРО ще организира протест, ако намеренията за въвеждане на такса електромер се окажат сериозни.

Изявлението на председателя на Държавната комисия за енергийно и водно регулиране Ангел Семерджиев, че въвеждането на такса електромер ще доведе до намалянето на сметките за ток, показва ярко изразена икономическа неграмотност. Явно намаляването на състава на комисията е довело и до спад на интелектуалния й капацитет.

Още по учудващ е фактът, че за разлика от преди година, сега нито една от компаниите собственици на електроразпределителните дружества  у нас не се изказа в подкрепа на това искане на комисията. Самият Ангел Семерджиев за година изживя странна еволюция – от критик на такса електромер, до неин основен защитник.

Съветваме ръководството на ДКЕВР да подкрепи искането на ЧЕЗ за превръщането на обектите на енергийните компании в обекти от значение за националната сигурност.  Така вместо да мисли как да бръкне по дълбоко в отънелия джоб на българския потребител, Семерджиев  ще е длъжен да предприеме действия и да озапти циганския тероризъм, насочен срещу енергийната сигурност на страната.

26 ноември 2010

http://vmro.bg

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post