Земята се превръща във все по-безнадеждно място

“Не е   имало и няма никаква демокрация, както и  комунизъм, това са приказки за незаспиване, на Земята властва законът на джунглата – НАВСЯКЪДЕ !!!!

Вижте само какви богатства притежава само една нищожно  малка част от населението, и колко хора влачат окаяно състояние,  и колко храна се изхвърля, а  огромен брой хора умират от глад,  и колко много международни и етнически конфликти са предизвикани  от световното правителство.

Също така и отделните правителства буквално одират собствените си народи. Навсякъде по цялата Земя на власт са най-античовешки настроените двуноги.

Те се подиграват изключително нагло с хората и така ще бъде  докато не се намесят  Висшите сили и не установят световен ред, съответстващ на законите на Вселената и не унищожат или не  изтрият от лицето на Земята тази  измет, която  нарушава всички морални принципи.”

От редакционната поща

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.