WikiLeaks: Хилъри Клинтън ще довърши САЩ и ще обяви Единно Световно Правителство, ако стане президент

hillary-one-world-government-900x350Наскоро публикуваните от  Уикилийкс имейли показват, че Хилъри Клинтън планира да въведе Единно Световно Правителство, когато бъде избрана за президент на САЩ, пише yournewswire.com.

Хилъри едва сдържаше вълнението си по време на  лекция пред представители на чуждестранна банка, в която изразява своята “мечта за създаване на общ пазар за  Западното полукълбо, с открита търговия и отворени граници.”

Това изявление по време на една  от многото платени речи на Хилъри пред топ –  банкерите се разкрива  в изтеклите писма на  ръководителя на кампанията и  Джон Подеста.

В съобщение на Truthfeed.com се посочва, че “Най-страшното нещо в  скорошното изтичане в  Wikileaks, в което са включени извадки от платени речи на Хилари от Wall Street, е вълнението и за края на Съединените щати, такива каквито ние ги знаем.

Хилъри е екстремен  глобалист. Тя  не само има глобалистски  манталитет, но   наистина иска да сложи край на Съединените щати, каквито ние ги знаем, и да ги замени с “правителство на Западното полукълбо.”

Не е изненадващо, че Ангела Меркел е нейният “любим лидер”.

Хилъри иска да превърне САЩ в Германия – или в  нещо по-лошо.

Източник: http://yournewswire.com/wikileaks-hillary-one-world-government/

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.