CBS показа сатирична анимация с Путин и Тръмп (видео)

p-trВ новото издание на The Late Show ссъс Стивън Колбърт на CBS, президентите на Русия и САЩ – Владимир Путин и Доналд Тръмп – станаха герои на сатиричен анимационен филм. Запис на шоуто бе публикуван в YouTube.

В началото Колбърт намеква, че Русия е помогнала на Тръмп да спечели изборите, а  след това приветства в студиото нарисувания милиардер. Той твърди, че никой не е в състояние да повлияе на политиката му, а после зрителите виждат Путин, който седи в близкия стол, и подсказва отговорите на ухото на Тръмп.

Запитан за възможността за началото на нова Студена война, Путин отбелязва, че е твърде горещо в студиото, и после си маха костюма.

След това той хипнотизира Тръмп и го убеждава да даде на Русия Аляска.

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.