пт. мар. 29th, 2024

Сорос: Това ще започне на 25-ти декември, 2016 г. И държавите ще започнат да падат като плочки от домино…

By energetic ное. 22, 2016 #Сорос

sorossВ началото на 90-те неговите  приятели и колеги отбелязват промяна в отношението на Сорос  към религията и събудения  му интерес към неговото  минало. Той поискал от своите  приятели, включително Даниел Дорон, съответните книги, включително и Талмуд. „Той започна да се  интересува от еврейската култура.

Някак си изведнъж разбрал, че не се е появил от нищото“, – казва Дорон. Промените се проявяваха по различни начини. По време на церемонията по откриването на Фондацията  Сорос в Букурещ, той излезе пред събралата се  тълпа и каза: „Аз съм Джордж Сорос, и аз съм унгарски евреин“.

Сандра Пралонг е била до него,  тя си спомня как изумената  публика внезапно замлъква. Румънците не са свикнали на   самопризнания, че някой е горд с  еврейския си произход.

Невероятна метаморфоза, особено за човек, който до своите  50 години не иска да бъде известен като евреин.  Но сега, в началото на 90-те години, както изглежда, всичко се променя.

На какво се дължи възраждането на Сорос?)

 Той си се представя като Бог.

Джордж Сорос: „Аз съм Бог, Аз съм създал всичко, аз контролирам  Америка (George Soros: ‘I Am A God, I Created Everything, I Control America).

Неговия  комплекс на Бог обяснява много от това, как  Джордж Сорос, милиардер – глобалист, използва своето силно влияние във всяко кътче на Земята. Сорос казва за себе си, че за него „нормалните правила не важат“,  че той е „егоистичен“ Бог.

Голяма част от това, което  прави Сорос, е да моделира света по неговата си  перспектива. Той оказва влияние върху държавните глави с  неговия  фонд Отворено общество, който  играе жизнено важна роля в масовия прилив на мюсюлмански имигранти в Европа и Съединените щати.

Инициатор на расовите бунтове и вдъхновител на революции,  Джордж Сорос поставя ултиматум на цяла Европа. Всяка страна трябва да „поеме отговорност“ за масовия приток на мюсюлманите,  наводнили континента.

„ЕС се нуждае от цялостен план за справяне с кризата, която следва да потвърди ефективното управление на потоците от лица, търсещи убежище, така че това да се случва по  безопасен и подреден начин и с темпо, което ще позволи на Европа да ги усвои. За да бъде всеобхватен, планът следва да се прилага и извън Европа“, – пише Сорос.

Планът трябва да бъде глобалистки  по природа, според Сорос, и под ръководството на Организацията на обединените нации.

„Това ще помогне да се разпредели тежестта на сирийската криза върху повече държави, и да се  установят  световни стандарти за справяне с проблемите на принудителната миграция като цяло.“

Джордж Сорос  с комплекса на бог, и в съчетание с безбожното  си богатство, го прави заклет враг на всички онези, които се противопоставят на идеята за  Световно  правителство. Той  участва пряко в много схеми за промяна на баланса на силите за да пресъздаде света по начин, по който иска да го види.

 „Аз съм  Бог …

Аз нося някакви мощни месиански фантазии, които аз  чувствах,  аз трябваше да ги контролирам, в противен случай те биха могли да ми причинят неприятности. „- казва Сорос, отговаряйки на въпроса на британски вестник – „това е  вид заболяване, когато се смятате за  Бог, създател на всичко, но аз се чувствам комфортно от факта, че започнах да  живея така. “

„Започнах да   живея така.“

Тези, които не познават   Сорос,   вероятно ще твърдят, че това не е нищо повече от типичното  бърборене на луд. Но тези, които са следили неговата  кариера и обществено-политически усилия,   разбират, че по времето, когато той може да е бил луд, той е луд милиардер, а  милиардерите, като правило, нямат никакви граници.

Сорос свободно признава, че той си играе с хората  като с кукли и държи хората в портфейла си, и това  показва, според него, че той е „Бог“.

Наскоро Daniel Estulin, експерт по световното задкулисие, е получил от инсайдер  достъп до една фраза от разговора на Сорос   с представител на висшия ешелон на
властта –  Илюминатите.

(C) – Това ще започне на 25-ти. Краят на декември, всички са се  успокоили. Бонбони и играчки по елхите, светлинки  и фойерверки. Това е добър момент да се започне промяната..Aмерика  и разтърсване на  света .. и страните  ще започнат да падат  като плочки на домино …

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post