вт. апр. 16th, 2024

Кои са най-бруталните зодиакални знаци, способни на убийство?

18142832_2117393555154045_1233965547_nКГБ и ФБР много отдавна са обърнали внимание на рождените дати на серийните убийци и психопатите, и това им е  помогнало да разберат кои знаци на зодиака са  най-опасните.

Близнаците се считат за най-безопасната зодия. Те са последните хора, които биха участвали в престъпна дейност, най-вече заради техния навик   да търсят и да намират логика във всичко, което правят.

На второ място в списъка с невинни зодиакални знаци е Водолей. Те много се грижат за справедливостта и вършат само правилни неща. Затова за тях е малко вероятно да започнат да  се занимават с престъпна дейност.

Лъвове също не са склонни да се превърнат в  престъпници, но когато извършат убийство,  обръщат голямо внимание на детайлите.

Везните могат да бъдат мили и търпеливи, но това не е единствената им  черта. След като те осъзнаят, че се възползвате от тяхната доброта,   могат да станат жестоки.

Пазете се от Девите, защото те са склонни да правят перфектно  замислени убийства. Но най-често те се замесват  в такива престъпления като кражби или измами, но не и в  убийства. Голямо облекчение !!

Рибите са тихи и креативни. Историята доказва, че някои от най-известните убийци са били Риби. Така че тихите води, не винаги са  безопасни.


Козирозите не са серийни убийци, но когато видят насилие и натиск,  също започват да използват брутална сила.

Овните обикновено е лесно да ги разгневят, но не винаги прибягват до  насилие. Те могат да бъдат много ядосани и  са готови да ви убия, но най-вероятно няма да го направят …


Пазете се от ядосаните Телци. Въпреки спокойния си характер, според изследването, те могат да направят измама, но не и убийство.


Ако познавате Стрелец, бъдете много внимателни. Тези момчета не  просто вършат престъпление, но се опитват да го направят с особена жестокост. Това са бавни методи за мъчение,  кървави методи и оръжия  на убийството.

Скорпионите са садисти, така че бъдете особено внимателни с шегите, които си правите за тях.

А победителят е … Рак. Те се славят с  епични промени в настроението, и, според публикуваните данни, убиват от ревност.

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post