чт. апр. 18th, 2024

Как да препрограмирате своя утрешен ден

programaВсеки от нас се сблъсква  сутрин с факта, че му е  много трудно да стане, както се казва, станал, но забравил да се събуди. След това през целия ден се чувствате като разбити, всичко се обърква и за деня не успявате да свършите  и една трета от това, което сте планирали.

Защо се случва това? Всъщност всичко опира до начина, по който се  подготвяте за сън … Не, не, става дума за това, че трябва да си легнете в 22 часа, а  че преди да си легнете трябва да направите само 3 прости  стъпки.

В действителност това, за което мислите преди да заспите, създава вашето Утре.  Докато вие спите,  мозъкът ви обработва огромно количество информация, вашите мисли създават верижна невронна реакция и моделира вашето бъдеще.

По време на сън се  създава конкретна програма, която Утре управлява  вашите действия. И  не става въпрос за тези мисли, които започват да се  превъртат в главата ви, когато главата ви се отпусне на възглавницата. А за  мислите, които се въртят в главата ви в  първата фаза на съня.

Тези, които практикуват осъзнати съновидения, са много добре запознати с този процес, а  за останалите е  препоръчително да  изпълняват следните стъпки:

1. Изключете емоциите. Най-важното – това е да се намирате в спокойно състояние, да не изпитвате никакви емоции – нито отрицателни, нито положителни. Ако се намирате във властта на каквато и да е  емоция, отправната точка на програмата ви за утре ще бъде точно тя. Ако няма емоции – то тогава се случва програмиране от нулата, т.е., мозъкът дава команда да се действа според ситуацията …

2. Отървете се от мислите. Научете се да се избавяте от рояка мисли в главата си.

Можете да използвате всякакви техники, които ви харесват, за да се отървете от мислите. Научете се да чувате тишината. Липсата на мисли  преди лягане ще ви позволи да ставате сутрин бодри и в добро настроение.

3. Отпуснете се. Да, физически отпуснете тялото си. Получи ли се? А сега се вслушайте в себе си и се отпуснете още повече. Сега се вслушайте отново, най-вероятно мускулите на гърба, ръцете и краката не са напълно отпуснати. Отпуснете се – тялото ви трябва да е меко. Колкото по-силно сте напрегнати преди лягане, толкова по-напрегнат ще бъде за вас новия ден.

Следвайте тези три, на пръв поглед, не много лесни стъпки, и след няколко дни ще бъдете изненадани, че новото утро започва да ви доставя удоволствие, умът ви е ясен, а  в живота ви всичко се получава на макс!

Последвайте ни в Телеграм

© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post