ср. апр. 24th, 2024

Секретно: ТОП 6 на Най-скандалните зодиакални знаци

strelecИскате ли да разберете с кого можете да се карате без последствия, и с кого е по-добре никога да не спорите? Тогава прочетете този хороскоп  – рейтинг на най-скандалните знаци на зодиака!

6-то място – Близнаци

Централно място в хороскопа заемат Близнаците, неспособна да решат дали харесват скандали или не? И, за да бъдем честни, като цяло, по-скоро не. Но не защото те са толкова красиви и благородни, а понеже опитът им подсказва: хората са странни.

Скараш се с някого, стъпчеш му самочувствието, удариш го няколко пъти в най-болезненото място, елегантно го обидиш и публично унижиш – и след това не иска да си говори с теб. Защо така? Глупаци някакви.

5-то място – Телец

Почетното пето място сред любителите на скандали заема Телецът – знак, който самата идея за скандали не приема по принцип, защото това е грешно. Той не я приема, но със скандалите се справя чудесно: с чувство, с повелителен вик, с хвърляне на чинии по главата на лошите.

Но всъщност прави това не от злоба: просто Телецъ кипва мигновено, а околните никога нямат време да забележат това, защото до последно Телец запазва своя невъзмутим вид. Но след това му минава и започва да го мъчи съвестта. Но няма да се извини, бъдете сигурни.

4-то място – Дева

Малко не и достига на Девата да влезе в челната тройка и не получава медал, защото вдига скандал някак си без въодушевление. Всъщност, почти всичко Девите вършат бездушно, и като цяло не е ясно дали те имат този рудиментарен орган, но в скандал това е особено забележимо.

Това означава, че ако се вгледате в Дева при скандал, става ясно, че тя се наслаждава: с чувство, с порив, категорично стъпква противника и винаги печели, тъй като Дева е по-лесно да бъде убита, отколкото да я надвикате. Това остава загадка: защо Девите почти никога не инициират скандал? Странни хора.

3-то място – Скорпион

Разбира се, Скорпионите са виртуозни скандалджии. Грандиозен скандал – това е любимата им игра. След секса и интригите, разбира се. Така че да се гледа разярен Скорпион е безкрайно интересно, като огън, или течаща вода: това е много, много красиво.

И както всяко красиво (значи – замислено и режисирано) действие, това не се случва много често. Значи Скорпионът с удоволствие ще вдигне скандал в семейството и на близките си, но в центъра на града той тези ценни ресурси няма да изразходва. Затова е и на трето място.

2-ро място – Овен

Не го дразнете – ще ви убие. Овните са избухливи и импулсивни, избухват и се взривяват без повод, само да го пипнете и от него започват да излитат всепоразяващи балистични ракети. Но злоба в него няма, защото Овенът започва скандал не за удоволствие, а за да изпусне парата, и да облекчи нервите си. И кой ще пострада – същият този глупак: на челото на Овен се появява лента с бягащ надпис: “Бягайте, глупаци!”

1-во място – Стрелец

Златен медал и барабан на шията получава Стрелецът – главният зодиакален скандалджия и като цяло простак на улицата. Стрелците вдигат скандали не за да постигнат някаква велика цел, а само за собственото си удоволствие.

Поводът е без значение, а ако няма – Стрелецът ще завихри скандал от нищото. И ако не сте обект на атаката, не бягайте: стойте на мястото си и се забавлявайте. Такъв мощен и наистина неизчерпаем поток от улични псувни няма да видите никъде другаде. Всъщност – да чуете. И отстранете вашите деца от екрана на телевизора. Ако те, разбира се, не са Стрелци.

ИНФОМАКС

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post