чт. мар. 28th, 2024

Езотерика: Как да повишите своите вибрации за да постигате всичко, което желаете

vibraciyaПовишавайки своята вибрация, ще можете да постигнете в живота си всичко, което пожелаете. Човек  със слаба вибрация е уязвим и е способен на твърде малко неща, той живее с постоянно чувство на неудовлетворение и разочарование. Ако сте достатъчно смели за да промените начина си на живот, да промените живота си към по-добро, ще трябва да   спазвате 10 златни правила, които ще увеличат собствената ви енергия. И така:

1. Контролирайте мислите си!

Ежедневните ни мисли създават нашата реалност. Не става дума  да  следите всяка мисъл, която се появява в  ума ви. Това може да ви подлуди. Просто трябва да си наложите да се отказвате от негативните мисли. На пръв поглед това изглежда невъзможна задача. Но с течение на времето  ще разберете, че това не е толкова трудно, вие ще научите  ума си да филтрира собствените си мисли. Научете се да   виждате не проблемите, а начините за  решаването им. Колкото повече мислите за добро, толкова повече  повишавате вибрациите си.

2. Говорете само за това, за което Вие искате!

Много често хората с проблеми в личния си живот, виждайки влюбена двойка,  въздъхват и  казват нещо като: „Ето – те са щастливи, а аз не!“ Стоп!  Такъв начин на мислене само утежнява положението ви, и по този начин само понижавате своята собствена вибрация. Следващият път си  кажете нещо такова: „Радвам се за тази двойка, аз съм сигурен, че в близко бъдеще  също ще  срещна съдбата си“.  Същото трябва да казвате и за парите, не трябва да казвате на всички, че имате проблеми във финансов план, така само влошавате и без това сложната ситуация. Научете се да говорите за благополучие, щастие и пари, а не да   разказвате на  всички вашите неуспехи!

3. Изберете си кръг от приятели!

Старайте се да не общувате с песимистични, мрачни и негативно настроени хора, тази категория хора обикновено е с много ниско ниво на вибрациите и може само да ви навреди.

4. Спрете поне за известно време да  мислите и да размишлявате въобще!

Това е най-добре да се прави сред природата, или някъде в тихо място извън  града. Концентрирайте вниманието си върху спокойствието и тишината. Това е най-добрият начин да изчистите ума си и да повишите  собствената си вибрация. Ако сте много зает човек и не можете да си позволите скоро да си починете, слушайте  спокойна и релаксираща музика.

5. Общувайте със съмишленици!

Прекарвайте повече време с хора, които споделят вашите интереси и хобита. Например, ако решите да станете писател,  присъединете се към някой литературен кръг. Повярвайте, така не само ще подобрите собствените си умения, но също така значително ще повишите вашата вибрация. Научно е доказано, че диалогът със съмишленици удължава живота средно с 5 години.

6. Давайте колкото се може повече!

Това  може да бъде всичко: пари, време, или просто нещо, което отдавна не сте  използвали. Давайки, ние получаваме два пъти повече. Помагайте на другите, и другите ще ви дойдат на помощ.

7. Постъпвайте с хората така, както бихте искали те да постъпват с вас!

Преди да се ядосате и да се обидите на някой, помислете дали си струва това. Има моменти, когато е по-добре и по-лесно да се прости. Колкото по-добре се отнасяте към другите, толкова по-добри хора ще  срещате в живота си.

8. Гледайте колкото се може по-малко телевизия!

Малко хора са наясно, че  телевизията все повече се превръща в източник на негативизъм. Колкото повече слушате и гледате програми за болка, насилие и бедност, толкова повече намалявате собствената си вибрация. Вашето подсъзнание привиква към негативни мисли и започва да ги привлича  като магнит в живота ви.

9. Не забравяйте за оптимизма!

Това може да се окаже най-трудното за вас,  трудно е човек да остава  позитивен, когато всичко наоколо се руши и нищо не се получава, но колкото и  парадоксално да звучи, в такива моменти е необходимо да оставате  позитивно настроени. Когато се смеете и с лекота се отнасяте към някоя ситуация, вашата вибрация се увеличава драстично, а колкото по-висока е  вашата вибрация, толкова по-бързо си тръгват проблемите. Положителните мисли привличат добри и приятни хора, а  приятните разговори са ключът към по-добро настроение.

10. Настроение!

Това е основното правило, което ще ви помогне  винаги да  поддържате  своята собствена  вибрация на високо ниво. Настроението ви е отражение на минали мисли. Спрете и започнете да мислите за доброто, съзнателно  променяйте настроението си. Колкото по-добре се чувствате, в толкова по-интересен и щастлив ще се превръща вашият живот!

econet

Последвайте ни в Телеграм

© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post