ср. апр. 24th, 2024

Вълшебна фраза само за жени: Това вече е платено!

opl

Позволете си повече, не се затваряйте в себе си!

Тази фраза не е за пари, тя  е за зловредния женски навик да се жертва, да „отработва“ доброто, да не взема това, което иска да вземе от живота, винаги да се поставя на второ място, а в резултат на това да изпада в състояния, свързани с него: вина, срам, горчивина, безпомощност, апатия.

Ако в живота ви е имало тежки  изпитания, през които сте преминали, тази фраза е точно за ВАС.

Следващия път, когато получите нещо за себе си от живота, без значение от чии  ръце, или малко преди да се появи възможност да получите нещо, просто си помислете и си кажете фразата „ТОВА вече е  платено“.

Платено е с  мъки, страдания, депресия, болести, красота, нерви, безсънни нощи, сълзи, и с всичко, което се е случвало в живота ви, с всичко, през което сте преминали и изтърпели.

Никога не си и помисляйте, че нямате право на нещо, че нещо „не ви се полага“. Имате право на абсолютно всичко в този свят, на  любим мъж  и  съпруг, семейство, любими занимания, на всички блага, които поискате .

„Вече е платено“ означава, че имате право на щастлив живот точно сега. И точно сега можете да спрете да плащате със  здравето си, красотата си и състоянието .

Така, както възприемаме себе си, ни  възприема света. Сега можете да си позволите повече, можете да си позволите всичко:

Искате  да бъдете близо до любимия си мъж? Вече е платено!
Искате да спрете да се притеснявате? Вече е платено!
Искате  щастлив живот? Вече е платено!
Искате много пари? Вече е платено!
Искате ли вършите безумия? Вече е платено!
Искате  да казвате всичко, което е  важно? Вече е платено!
Искате  да имате и да правите всичко, което желаете? Вече е платено!

Това изключително право ние си даваме сами. Няма кой друг да ни го даде!

Малгожата Войски

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post