пт. апр. 19th, 2024

Впечатляващо: На семейства в САЩ, чиито деца са пострадали от ваксинации, само тази година са изплатени 142 милиона долара

700x466_0xd42ee42d_13504656451444633961Познавате ли имунизационния календар за новородени и бебета в Съединените щати, пише http://vaccines.news? През 2017 г. това са 27 дози от 11 различни ваксини, които сега се въвеждат на деца на възраст под 15 месеца.

Всички те са одобрени и препоръчани от Центъра за контрол на заболяванията (CDC). Пълният списък може да намерите тук: https://www.cdc.govschedules/hcp/imz/child-adolescent.html. Всички тези ваксини, които вашият педиатър охотно поставя на вашето малко дете позволяват на външни токсични вещества да проникват в кръвта и в мозъка му, което води до безпрецедентни увреждания.

През 1950 г., според VacTruth.com, бебета са получавали само „7 ваксини до 6 години.“ През 2013 г. към 6-та си година детето е получило до 36 ваксини. Това е увеличение с 414 процента!

А ТУК можете да видите и българския имунизационен календар.

Каква е печалбата на фармацевтични компании през последните 67 години? Можем само да гадаем. Но родителите на деца, засегнати от този все по-голям брой „необходими“ токсични ваксини, не се чувстват толкова добре, колкото тези компании, които правят пари от здравето на децата им.

WakeingTimes.com съобщава, че през първата половина на тази фискална година, $ 142 милиона са били изплатени на 337 семейства, засегнати от ваксините, които са имали нужната упоритост, подкрепа и необходимата документация, за да предявят иск за обезщетение по Програмата за компенсации на вредите от ваксини (VCIP). Това е една малка сума в сравнение с огромните щети и болки, които семействата са изтърпели по волята на фармацевтичните компании.

VCIP е създадена във връзка с Националния закон за детските ваксинации през 1986 г., който „предоставя имунитет на фармацевтичните компании и не позволява на родителите да съдят производители на ваксини за увреждания или смърт след ваксинация.“

VCIP  е подписана от президента Рейгън, въпреки че както пише The New York Times, той е изразил „сериозни съмнения“ относно програмата за компенсиране от ваксинации.

От друга страна, Рейгън с готовност одобрява законопроекта, който за пръв път би позволил на „фармацевтичните компании да изнася лекарства за други страни, които са одобрили тяхната употреба, без да чакат одобрение за продажбата им  в Съединените щати.“

Всичко това е свързано с увеличаване на „конкурентоспособността на фармацевтичната промишленост на САЩ в чужбина.“

Наистина. Но какво да кажем за това, че първата лейди Нанси Рейгън, почти същата година измисля фразата „Просто кажи не“?

Повече от 3,6 млрд. долара са изплатени на засегнатите семейства от началото на Програмата за компенсация. Въпреки многобройните плащания чрез съда, повечето от семействата, засегнати от ваксинациите, никога няма да получат заслужената  компенсация.

Източници:

CDC.gov

VacTruth.com

WakingTimes.com

NyTimes.com

YouTube.com

VacTruth.com

Оригинал

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post