чт. апр. 25th, 2024

Езотерика: Вие сами сте изпросили своята болка от Вселената

tb

Всеки път, когато някой ви наранява, не бързайте да се ядосвате. Тази болка вие сами сте си я  изпросили от Вселената. Несъзнателно, вие  сами сте я  привлекли.

Когато жадувате да се  изпълни някое от вашите желания, вие не се замисляте върху това, че за да го постигнете, ще трябва да преминете през нещо, от нещо да се лишите, нещо  да придобиете … В момента, в който вашето желание се е появило във вашия ум и е станало неотменимо, всичко наоколо започва да се подрежда така, че то  да може да се изпълни.

От живота ви започват да излизат онези хора, които пречат на неговото изпълнение, и се появяват нови – тези, които ще  помогнат да видите пътя към желаното.

Понякога трябва сила, без която не можете да вървите по този път, а силата се придобива с болки и трудности. Вие сте свикнали с това, което е било преди, и не виждате накъде водят  болезнените промени около вас. Но нали искате желанието ви да се изпълни? Това е нещо, което не е било преди, но е това, което  трябва да се роди и да премахне старите неща от живота ви, които не са позволявали на Новото да дойде …

Раждането преминава през болка. След нощта идва ден.

Тъмнината трябва да се сгъсти, за да заблести Светлината …

Желаейки, само вие, и никой друг,  включвате механизмите, които започват да  променят живота ви за новото раждане в него. Вие привличате  всичко това, само вие, и болката също. Ето защо помнете, че този човек, който ви  е причинил болка, е извикан от вас.  Той е  кукла на конци. Не му се сърдете, а му  благодарете  за силата, която ви е донесъл, за помощта по пътя ви към Новото.

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post