чт. апр. 25th, 2024

Извивката на вашия палец разказва всичко за вас!

2Днес споделяме  с вас едно просто ръководство по хирогномия – раздел от хиромантията, който изучава външния вид на ръцете.

Ако палецът леко  е извит назад и прилича на дъга, това показва, че неговият собственик има деликатен и чувствителен характер. Такива хора винаги подхождат творчески към работата си,  притежават благороден характер и голяма толерантност.

Ако палецът  е прав, без извивка, това свидетелства за напоритост и  силен характер на неговия собственик. Често това са лидери, които винаги са готови да поемат голяма отговорност.

Всеки човек има силни и слаби пръсти. Равен, стремящ се нагоре  – е силен пръст. Извит, леко отклоняващ се от останалите пръсти – е слаб. Силен палец говори за стремеж към професионален успех.

Силен показалец говори за стремеж към власт. Силен среден пръст характеризира собственика си  като много отговорен човек.

Силният безименен пръст отговаря за творчеството и себеизразяването. Силно кутре – признак за общителност.

Погледнете внимателно формата на ноктите на пръстите си. Закръглената форма показва желание за постигане на хармония и разбирателство с другите.

Квадратната форма говори за стремеж към точност и негативно  отношение към неопределеността. Притежателите на лопатообразни  нокти обичат творческите предизвикателства и мразят рутината.

Заострена форма на ноктите е  присъща на идеалистите, или на тези, които се стремят към идеала. Човек с такива нокти е трудолюбив и весел, но понякога го обхваща вълна от нетърпение и суета.

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post