Бъдете особено внимателни! Пълнолунието на Черната Луна в Стрелец започна днес!

wallperz.com-20161121185017Пълнолунието този месец се пада в зодия Стрелец. Този ден е пълен с изкушения, а цялата серия от събития ще зависи само от вашата реакция към определени инциденти.

 1 2 3

Тези знаци си  противостоят един на друг в зодиака, но заедно представляват противоположните полярности на една и съща енергия. И двамата са интелигентни и обичат да се учат, въпреки че Близнаците са  по-логични и по-внимателни към детайлите, а  Стрелец е по-интуитивен, за него е по-интересна  широката картина на света и философията. Стрелецът е  търсач на истината, той може да отиде твърде далеч в стремежите  си.

Той учи Близнаците да  придобиват знания директно от живота, понякога на ниво на интуицията и да ги превръщат в житейски опит. Близнаците учат Стрелеца да не пропуска подробности и факти, да бъде възприемчиви към идеите на другите.

Влияние  на Пълнолунието през юни 2017 г.

 4 5 6

Стрелец и Близнаци са общителни, така че не пропускайте възможността да се срещнете с приятели, да се срещнете с нови хора, да установите контакти онлайн. Чуйте какво казват хората около вас и се потопете в нови преживявания. Това е идеално време за общуване, обмен на информация, идеи и планове.

Денят е особено подходящ за магически ритуали, тъй като техният ефект се подсилва от пика на лунните енергии. Пълнолунието има мощен ефект, така че можете да изпълните ритуал за  любов, пари и всичко, което желаете.

Успех!

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.