сб. апр. 20th, 2024

Езотерика: От какво се нуждаете, за да бъдете успешни според зодията си

ad4e7d91aa6f29422665de569ca879efТова е важно за щастието ви. Може да имате всичко в живота и все пак да не бъдете щастливи. Има някои неща, които са изключително важни за живота ни, без дори да подозираме.

Да, всички имаме нужда от добро здраве, работа, цел, приятели и любов, но ако не притежаваме нещо, което е уникално за нас, никога няма да бъдем щастливи. Тези неща ни карат да се чувстваме, че животът ни е пълноценен и могат да са съвсем простички. Може би просто трябва да ги оценим и да благодарим за тях или пък се нуждаем от постоянно одобрение и похвали.

Това означава ли, че нещо по-сложно и по-трудно постижимо е по-хубаво? Не, понякога най-лесните промени са най-трудни за постигане. Понякога това да знаете от какво се нуждаете, за да бъдете щастливи, може да ви помогне да разрешите важни житейски въпроси като например към каква кариера да се насочите или дали да се ожените.

Ако искате да се ожените, трябва да знаете дали искате деца, защото не бихте желали да се обвържете дългосрочно с някой, който иска да остане бездетен, ако това да бъдете родител е най-голямата ви мечта. Зодиакалните знаци, под които сме родени, имат много общо с нещата, от които се нуждаем в живота си. Потребностите на Близнаците например са съвсем различни от тези на един Скорпион.

Повечето от нещата, които искаме и/или вярваме, че са ни потребни, ще се променят през живота ни. Това, което е най-важно за вас на 10-годишна възраст може да ви се струва напълно безсмислено на 40.

Овен (21 март- 19 април) Трябва да притежавате успех и да надграждате. Винаги се сблъсквате с предизвикателства и ги преодолявате, но като цяло сте тихи. Не трябва да привличате внимание, за да знаят останалите, че се справяте. Всеки има нужда да бъде заобиколен от успешни хора и не знаете кой може да ви помогне да се издигнете до следващото ниво.

Телец (20 април – 20 май) Трябва да излизате от зоната си на комфорт от време на време. Когато се чувствате добре, искате нещата да останат такива, каквито са. Но ако не поемате рискове и не правите неща, които ви изглеждат страшнички, няма да се развивате и ще тъпчете на едно място. Ако от дълго време работите едно и също, може би е време да попитате за друга позиция или повишение.

Близнаци (21 май – 20 юни) Трябва да бъдете стимулирани, затова сега е времето да се запишете на някакви курсове или семинари, на които ще срещнете нови хора и ще се занимавате с неща, които винаги сте искали да опитате. Ученето е важно за развитието ви и трябва да активирате любопитството си. Не е необходимо да е нещо физическо – може просто да започнете терапия и да научите нещо ново за себе си.

Рак (21 юни – 22 юли) Трябва да промените визията си. Възможно е все още да се тормозите за нещо (или някого) от близкото ви минало. Какъв по-добър начин да се отдалечите от това да придобиете чисто нов външен вид? Променете прическата си, боядисайте косата си в ярки цветове или просто лакирайте ноктите си в цвят, който обичайно не бихте носили. Ще се изненадате колко освежени ще се чувствате от подобна промяна.

Лъв (23 юли – 22 август) Трябва да направите нещо креативно, което ще ви върне под светлините на прожекторите. Обичате да сте център на внимание – всъщност дори цъфтите, когато всички очи са вперени във вас. Може би трябва да се изявите на сцена или да изнесете реч. Имате нужда да събирате погледите.

Дева (23 август – 22 септември) Обичате да сте спретнати и подредени, затова най-доброто, което можете да направите е… грешка! Отпуснете се и направете някаква бъркотия и ще видите, че небето няма да се срути и животът ще си продължи по старому. Понякога ви идва в повече да бъдете отговорни през цялото време и просто трябва да отпуснете и да се надявате, че всичко ще се подреди от само себе си.

Везни (23 септември – 22 октомври) Домът ви трябва да е в хармоничен ред. Ако знаете, че след тежък ден в работата ще се приберете в своя дом, който е един своеобразен храм, ще ви е по-лесно да се справяте с предизвикателствата. Ако домът ви е мирен, ще можете да се борите за нещата и идеите, които наистина искате да постигнете.

Скорпион (23 октомври – 21 ноември) Трябва да се разнообразите. Опитайте се да изглеждате глуповато. Ако можете да виждате забавната страна на нещата, няма всичко да ви се струва толкова злокобно. Притежавате чувство за хумор, просто трябва да го използвате по-често.

Стрелец (22 ноември – 21 декември) Вие сте истински оптимисти и дори и малко наивни. Трябва да развиете малко по-реалистична представа за живота – не е задължително да е песимистична, но трябва да сте наясно с опасностите, за да не се нараните. Да бъдете достатъчно умни, за да не се перчите с парите си, докато пътувате и да казвате на близките си къде се намирате, когато отивате на среща с непознат, с когото сте се запознали в Интернет.

Козирог (22 декември – 19 януари) Не винаги трябва да сте лидер – няма нищо лошо понякога да се оставите да бъдете водени. Вие сте роден лидер и може да бъде уморително винаги да се опитвате да създавате добър пример. Можете да научите някои ценни уроци, ако отделите време да се вслушате в нещата, които останалите ви казват.

Водолей (20 януари – 18 февруари) Трябва да пътувате повече. Добре ще бъде за вас да видите как живеят хората в другите страни и да си създадете собствена перспектива за живота. Пътуването ще ви вдъхнови да създавате неща, каквито никога не сте си представяли, докато сте си седяли само у дома.

Риби (19 февруари – 20 март) Трябва да помагате на хората. Заемете се с благотворителна дейност или се включете в политическа кампания. Ще се чувствате много по-добре, ако правите нещо за бъдещето на Земята и хората. Това обаче не означава, че трябва да пренебрегвате собствените си нужди!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post