сб. апр. 20th, 2024

На Земята има три вида хора: Тела с Душа „Нешамах, с животинско съзнание и Децата на дявола

evolution___by_brabuss Третият вид – децата на дявола. Това е тяло, плът и зли духове. Те са активни разрушители, кървави революционери – тези, които проливат кръв. Това са: нашественици, бандити, крадци, садисти, развратници, наркодилъри, терористи, политици….“

1. Първият (правилният) вид: Това са Тела с Душа „Нешамах“, които представляват творческите хора на света, които създават паркове, изграждат красиви градове, създават компютри, автомобили, самолети, космически кораби – това са хората на изкуството, творци, те са при Отца …

Също така това са: музиканти, композитори, художници, писатели,   философи, спортисти, всеки, който е излязъл от рамките на  поведение на животното. Тези, които преработват планетата по небесен начин. Те не могат да бъдат неТворци! Тъй като техният Баща е от рода на Творците, а те – всички са в Отца. Те са деца на Бога, въплътените души  „Бет“.

Те се  определят от наличието на копнеж. Копнеж по Родината … Тях този свят не ги устройва, както и  рибата не я устройва живот във въздуха. Те се характеризират с присъствието във   физическо тяло на животно с не животински желания. Те са тези, които гледат нагоре в космоса, които имат желания, които не могат да се  изпълнят на Земята!

Образно, те представляват котка, която иска да плува във водата. Или крава, която иска да лети в небето като птица. Това са  хората мечтатели. Развитието на човешката цивилизация се дължи на тях. Те всички са започнали да летят като птици (създавайки самолета). Да плуват като риба (създавайки акваланга).

Те  промениха природата  по образ и подобие на Родината си. Те  създадоха космически кораби, искайки да намерят братя по разум. Те  създадоха  света на музиката, който се храни само духовно, и т.н. Христос ги нарича, „трудещи и  обременени.“ Те са били Свои! Те са могли да приемат Неговото Слово, защото те са от същото естество като  Него! За тях е написано:

„Всеки, който е от истината, слуша Моя глас.“ Йоан 18:37.

1. Вторите  хора представляват света на  чисто животинското. Това е тяло и душа „Нефеш“. Те са спокойни, безразлични, организатори на своите животински семейства. Техният живот е такъв: да се плодят и множат, да имат достатъчно от всичко, като са потребители на всичко, което са  създали първите хора. Те Не творят, само консумират.

Ако някой се опита да засегне тяхната територия, те веднага ще  покажат своите нокти и зъби. Такива, с цел печалба, за комфортен  живот на тялото, ще предадат всеки, ще захвърлят всеки, по всяко време. Дори и ще  убият, представяйки аналогия на света на животните.

3. Третият вид – децата на дявола. Това е тяло, плът и зли духове. Те са активни разрушители, кървави революционери – тези, които проливат кръв. Това са: нашественици, бандити, крадци, садисти, развратници, наркодилъри, терористи, политици. Тези, които могат само да   унищожават, да умъртвяват, да екзекутират, да взривяват.

Ето защо Христос не е вземал всички за  Свои ученици.

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post