вт. апр. 23rd, 2024

Знаете ли, че професионален астролог може кардинално да промени вашия хороскоп?

Is-Astrology-of-any-Use-550x344

Както е известно,  всеки човек има своя собствена натална карта, индивидуален хороскоп по рождение, в която вече е заложена определена информация за живота му, таланти,  характеристики и постижения. Понякога се случва така, че клиентите ми се разстройват като чуят някаква информация, и задават въпроса: как може да се промени това?

Хороскопът според раждането -дали това е даденост, която не може да се промени, или е гъвкава система, на която, при желание, може се  повлияе?

Нека да погледнем по-задълбочено на този въпрос. Ако определени предпоставки са заложени в хороскопа,  ние, разбира се, никога няма да можем да  променим датата, часа и мястото на раждането си, но да се внесат някои чисто  технически и практически  корекции в трактовката на индивидуалния хороскоп е възможно. Основното нещо – това  да се прави за добро. Предлагам ви да се запознаете с няколко опции за корекция на хороскопа.

Първи метод: смяна на местожителството

С други думи – да се преместите далече от мястото, в което живеете сега. Ако сте родени и живеете на определена географска ширина и дължина,  символично вашата  мрежа от домове в наталната карта не се променя, но ако се преместите на значително разстояние, започва да работи и  хороскопът на смяната на местожителството.

В историята има много примери, когато именно след преместване хората  стават известни, щастливи, откриват нови таланти, или, напротив, нещо  губят. Става дума за това,  че при преместване  значително се променят  нашия начин на живот, околната среда и започва да работи втория хороскоп, свързан с новото място.

Така че в този случай всичко зависи от мястото, в  което сте се установили: на едното място може да има  проблеми, а на  другото –  печалба и благополучие.

Втори метод: символична промяна на външния вид и навиците

Моментът на раждане според знака на зодиака ни дава предразположение към определено телосложение, походка, начин на говорене, и като цяло описва нашия външен вид и навици.

А с промяна на външния вид и навиците, характерни за други знаци, ние  символично „изместваме “ нашия хороскоп в една или друга посока, а заедно с това се променя, например, и вида на отношенията, които  привличаме. Така че в този случай е важно да се осъзнае ясно какви резултати искате да постигнете и да се променяте в съответствие с това.

Трети метод: взаимодействие с планетите на хороскопа

Друг начин е свързан  с взаимодействието на планетите в хороскопа ви. Технически това изглежда така: астрологът изчислява периодите (в зависимост от „заявката“ ви и това, което искате да промените), в които  ще трябва да се предприемат действия, които ще настроят  хороскопа ви  към по-добро.

Тоест – не  планетите да ви насочват в някаква посока, а вие предварително да действате в съответствие с функциите на необходимата ви планета. Разбира се, по позитивен начин.

Четвърти метод: обръщане към Слънцето, Солар

Соларът  определя индивидуалната програма за една година. В зависимост от това, къде ще посрещнете следващата година,  ще зависят  най-вероятните събития в  следващата година. Така например, при изразена сфера на екстремни ситуации, астрологът може да посъветва клиента си да  посрещне Слънцето на друго място за да намали възможните рискове.

Също така важна роля в хороскопа играят и кармичните точки: в тези периоди се залагат циклите за следващите години от живота ни. Тези периоди са много важни, трябва да имате отговорен подход към действията си в този момент. Изчисляване на тези периоди и подходящи препоръки може да направи само професионален астролог.

Пети метод: затъмнения

За това какво е влиянието на затъмненията върху живота на хората, сред астролозите често възникват спорове. Едно нещо е сигурно: тяхното влияние е безспорно, когато точката на затъмнение е  свързана с наталната карта на човека. И са важни и   слънчевите,  и лунните затъмнения.

Сами по себе си затъмненията са фатална енергия, следователно, при включването на  енергията на затъмненията в хороскопа може да настъпят  много драматични промени в живота на човека.

Изброих далеч не  всички възможни начини за корекция на хороскопа, но тези, по мое мнение са  най-ефективни. И – да, хороскопът според рождената дата може наистина да се промени. Но е важно да се разбере, че последствията наистина могат да са с  фатален характер. Затова въвеждането на тези поправки в хороскопа трябва да се подготви много внимателно.

Например, ако даден човек извършва определени действия по време на  затъмнение, трябва да е  сигурен, че съответните промени ще са за  добро, в противен случай последствията могат да бъдат просто катастрофални. Така че не забравяйте:  различните манипулации в  наталната карта – това не е играчка, защото това  наистина променя живота, и към въпроса трябва да се отнесете напълно сериозно.

Това важи както за астролога, така и за неговия клиент.

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post