пт. мар. 29th, 2024

Хороскоп на миналите ви животи. Какво може да разкаже за вашата карма вашият хороскоп?

goroskop7В много култури и религии хората вярват в прераждането. Миналите животи влияят върху характера и личността на човека. С помощта на астрологията можете да определите какъв вид карма носите от миналите си  животи и как тя  влияе на сегашния ви живот.

Овен.

 1 2 3

Вие можете да бъдете велик учител и наставник, журналист или писател. Вашата карма е да не станете прекалено строг и упорит.

Рак.

В предишния си живот сте били много умен, но неемоционален. Вашият спокоен характер ви е позволявал да прелитате от една дейност към друга. Вероятно сте били голям продавач, оратор, учител или писател.

В този живот вие сте готови да обръщате повече внимание на вътрешния си свят. Сега сте фокусирани върху по-отговорен живот и сте  готови да се посветите на дома и семейството. Вашата задача – да  балансирате ума и сърцето си. Не позволявайте на ума да вземе надмощие над сърцето ви.

Лъв.

 1 2 3чувство за красота, вие  търсите духовност, но сте  твърде наивни.

Скорпион.

В предишния си живот сте били учен, писател на мистични истории, психолог, сексолог или криминалист. Вие твърде често сте били много повърхностни, но в крайна сметка сте се научили да цените  дълбоките чувства и събития. Сега използвайте уменията си за да разберете по-добре хората и себе си. Вашата карма е да се научите да се отнасяте към  живота малко по-опростено и   да не се опитвате да усложнявате всичко.

Стрелец.

Професор, съдия, капитан на кораб, или скитник по света – тези дейности ви  характеризират като много дълбок и мъдър човек в предишния ви живот. Вие сте вкусили духа на приключенията и независимостта, а сега имате огромна нужда от свобода. А  вашата карма е въпреки това да бъдете верен на един човек.

Козирог.

 1 2 3

Вие сте толкова безкористни, че  страдате ако не можете да помогнете на някой. Вашата карма е да не станете жертва на собствения си живот. Отделете време за себе си, здравето си и личния интерес.

Както можете да видите, от всеки  нов живот трябва да извлечем поука. По този начин ние можем да растем и да се развиваме като личност и да живеете пълноценен и щастлив живот.

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post