чт. апр. 25th, 2024

Благодарността е директната енергийна връзка с Вселената

0

Там, където няма добро, злото   доминира.

Човек, който не може или не иска да благодари, винаги се озадачава от въпроса: За какво трябва да благодаря? Какво толкова се случва в живота ми, че трябва да се кланям и да благодаря?

По този начин, той блокира енергийния канал на благодатта и се потапя в мизерия и безпаричие … Защото там, където няма добро, злото започва да доминира.

Благодаря – Благо Дарявам.

В този момент, когато вие казвате тази дума, Вселената ви изпраща енергия на благодатта за неутрализиране на  проявите на злото в живота ви. Започва прочистване на живота ви от невежество, отстранява се влиянието на тежката карма.

Кажете думата „доброта“ и се насладете на звученето и. Добротата – това е любовна песен, и глас на радост. За да разберете силата на благодарността, трябва да разгледате всичко, което имате, но не като вещи, а като свидетелство на стремителния поток на реката на изобилието.

Благодарете на Твореца за всичко, което се случва и се е случвало в живота ви. Благодарете на всички хора, които срещате по пътя си:

На Добрите – за щедростта им,
На злите – за житейските им уроци.

Благодарете на този, който ви е обидил:
Без него нямаше да усетите радостта от победата си над своята слабост.

Благодарете за тържеството на победите и мъдростта на пораженията.

Неуморно благодарете, защото Вселената плаща за нашите действия в същата „валута“, която и ние използваме.

Колкото повече Благодарите, толкова по-бързо вашият поток на благоденствието ще се свърже с Вселенския поток на изобилието, и тогава ще познаете щедростта на истинското щастие.

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

7 духовни отрови: Всички, които са недоволни от живота, са недоволни по тези причини

7 духовни отрови: Всички, които са недоволни от живота, са недоволни по тези причини

Има няколко духовни отрови, които буквално могат да ви съсипят! Но какви именно духовни отрови могат да отнемат вашето щастие? Вашите очаквания сформират вашата реалност. Те могат да променят живота…

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post