сб. апр. 20th, 2024

Четете с повишено внимание: Скорпион – начин на употреба

scorpioМного, ама МНОГО полезен  хороскоп за   тези, които им се налага да общуват със Скорпионите !

Скорпионът е най-богатият на енергия зодиакален тип. Той  е нещо като трансформатор, на който пише: „Внимание! Опасно за живота!“  Скорпионът не трябва да  натрупва енергия, от това ще се разболее  физически.

Затова той се стреми да я изразходва – от тук водят началото си неговата избухливост и изблици на емоции. При общуване  със Скорпион не бива и за миг да се забравя, че мисленето му е  черно –  бяло, без полутонове. Или сте му най-добрият приятел, или най-големият враг, средно положение няма.

Не са завиждане тези, които са попаднали в  категорията врагове. Скорпионите са безмилостни в борбата, а техният  лозунг е : Аз умирам и ти няма да живееш!

Въпреки това  Скорпионът има своите слабости, които могат да бъдат използвани: той е любопитен, обича всякакви видове тайни и е способен на силна привързаност. Той е вездесъщ и винаги ще се появи там, където се разгарят страсти.

Скорпионът обича вниманието към себе си. Харесват му тайнствените дарове. Много хора не могат да издържат погледа на Скорпиона, свеждат очи. Това е грешка, така го карат да мисли, че са мижитурки, които Скорпионът не харесва.

Скорпионът обича и такива подаръци, които дават на хората сила – доходни акции, окултни талисмани, оръжия …

Добри по принцип, Скорпионите могат да бъдат агресивни и отмъстителни. Потайни по природа, те ще  помнят дълго време обидата, въпреки че няма да показват това. В добро настроение Скорпионите са симпатични,  привличат хората с ум, интелект, жизненост.

Заслужава да се отбележи, че известният Шерлок Холмс също е  Скорпион.

Никога не унижавайте и не обиждайте Скорпион, не му казвайте обидни думите  пред други хора, дръжте се с него внимателно и тактично. Той наистина се нуждае от вашето доверие и не е равнодушен към вашето възхищение от него.

Скорпионът трябва да се експлоатира  с особена хитрост, директната  атака ще бъде моментално отразена, и то така, че ще се чувствате като идиот. Ако искате  Скорпионът да направи нещо за вас, първо трябва дълго да го хвалите, да подчертавате неговите достойнства. Тогава, след кратка пауза от  половин минута, споменете, че има хора, способни да направят това и това, а сега те липсват. След това погледнете приканващо в очите му … и  преминете към друга тема.

Бъдете сигурни – Скорпионът веднага ще се захване за работа.

Разговорът със Скорпион  не е лесна задача. Те са проницателни, надарени с интуиция и   добре познават хората. Глупост и некомпетентност Скорпионът не харесва, ще забележи всичките ви грешки и след това ще ви порази с ирония. Скорпионите обичат словесните  престрелки, така че е по-добре да започнете обстрела първи.

Ако се влюбите в Скорпион, не бързайте да си признавате чувствата си: веднага ще загубите интереса му. Скорпионът обича мистерии и намеци. Нека любовта грее в погледа ви, но езикът ви да казва само неутрални фрази. Влюбеният Скорпион страда много.

От една страна, той би искал да има любим, като го държи здраво в ръцете си (Скорпионът е  ревнив). От друга – страхува се да не загуби  собствената си свобода. В резултат на това, не намирайки  достоен партньор, Скорпионът често е самотен. В семейния живот, не се опитвайте да криете  тайни от партньор – Скорпион: неговата интуиция и дедуктивни способности са толкова големи, че той веднага ще ви разкрие.

Най-добре Скорпионът се разбира с Рак, има съвършен съюз с Риби, най-труден е  с Овен, а особено труден- с Близнаци. Скорпионът е пратен на света за да изпитва нашите добри качества.

Те са способни на големи неща, особено в критични ситуации. На любовта и лоялността  отговарят  с удвоена сила.

По материали на esotericblog

Последвайте ни в Телеграм

© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post