пт. апр. 19th, 2024

Само за жени: Има само Две магически думи, които имат невероятен ефект върху всеки мъж

iВинаги вместо спорове и ненужни думи, просто кажете: „Аз разбирам“.
Ако мъж някога ви е казвал, че не е готов за сериозна връзка, значи знаете колко е неприятно това.
Да инвестирате времето  и чувствата си в него, а после да чуете, че той не иска нищо сериозно … след което можете да прокълнете целия мъжки род. Но преди това опитайте тези две магически думи.
Искам да ви кажа още едно нещо-  вие със сигурност ще искате да спорите с него и да му обясните, че неговите причини,  поради които не е готов, са глупави.
Но не правете това.
В противен случай  ще заприличате на майка му, като му говорите и му обяснявате нещо.
 Вместо това, ето какво трябва да направите. Когато чуете някое негово  тъпо  оправдание или извинение, кажете магическите думи: „Аз разбирам.“
И повече не казвайте нищо. Направете пауза и след това той ще започне да  намира  още повече тривиални причини, които още повече ще ви разгневят, и ще ви подтикнат да започнете спор.
Но отново, вместо спорове и ненужни думи, просто кажете: „Аз разбирам.“
Това ще го накара да направи единствения  извод: „Тя ме разбира.“
Аз не казвам, че трябва да се съгласявате с него. Аз казвам, че всеки човек има правото да бъде, да чувства и да мисли така, както той чувства и мисли.
И въпреки, че можете  да не сте съгласна с  него, казвайки: „Аз разбирам“, вие  признавате правото му на такова решение.
В този момент  може самият той да ви предложи компромис. Например: „Но ние можем да продължим да се срещаме и да видим  как ще се развият нещата.“ Тогава кажете: „Аз оценявам това, че все още искаш да се срещаш  с мен, но това не ме устройва. Обичам те, но не повече от себе си.“
Той може да си тръгне, защото няма да знае какво да каже. И това също не е проблем, защото мъжете се влюбват, когато не са близо до вас. Вие трябва да устоите на изкушението да се обадите или да му пишете да  дойде при вас.
Ако имате търпение да изчакате, докато той сам се обади или пише, когато направи това, то той вече ще бъде готов за сериозна връзка с вас – той сам ще се стигне до това това решение.
А ако не, тогава това не е вашият човек.
По материали на  soulpost

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post