пт. апр. 19th, 2024

Хиромантия: Какво означава буквата „Л“ на дланта на ръката?

Често линиите, които се виждат на дланта, образуват при  пресичането си фигури,  наподобяващи букви. Един от най-често срещаните такива знаци е буквата Л. Какво означава тази буква и според  хиромантията  какво може да донесе на собственика си?

Обикновено фигурата на дланта, която прилича на буквата „Л“, се образува от съединението на  линията на Ума и линията на Живота. Такова разположение на линиите е  характерно за човек, който в  живота му върви винаги и всичко му се получава лесно.

Такива хора са много свободолюбиви и имат желание бързо да се възползват всички прелести на живота. Освен това собствениците на този знак  са надарени с голям брой вродени таланти, които, при желание, могат успешно да реализират.

Трябва да се отбележи, че колкото по-ясна и  непрекъсваема е буквата „Л“ в дланта на ръката, толкова повече човек има шанс да се превърне в любимец на съдбата. Такива хора с „Л“  на дланта са Елвис Пресли, Пеле и други.

esotericblog

© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

Законът на подлостта: Защо на добрите хора се случват лоши неща и как да променим това

Законът на подлостта: Защо на добрите хора се случват лоши неща и как да променим това

Един от най-загадъчните закони на Вселената е законът на подлостта. Изследователите обясняват защо на добрите хора се случват лоши неща и дават препоръки, които ще помогнат да се заобиколи законът…

 

© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post