пт. апр. 19th, 2024

Вижте къде се намира Матрицата на вашия живот

matrixДумата „матрица“ влезе в лексикона  след появата на култовия научно-фантастичен филм на братя Уашовски (сега – сестри Уашовски). Но трябва да се знае, че има и езотерично учение, наречено Mатрица.
 

Ако ви вълнуват въпросите за вашето предназначение  в живота, ако искате да получите ценна информация за себе си, ако искате да се изяснят отношенията ви с хората, които обичате, да узнаете миналото си и да погледнете в  бъдещето – обърнете се към Матрицата на живота.

Малко история

Думата „матрица“ влезе лексикона  след появата на култовия научно-фантастичен филм на братя Уашовски (сега – сестри Уашовски). Има и езотерично учение, наречено Mатрица.

Това е един удивителен синтез от астрология, нумерология и  символи на карти.

Учението за Матрицата се пази в тайна в продължение на векове от магически орден,  чийто символ е Асо пика. Легендата разказва, че знанието за картите съществува от времето на Атлантида и ни е оставено от извънземните, които жителите на Земята в  своето невежество приели за богове.

В края на 20 век, завесата на секретността над това  интересно учение е вдигната. На няколко човека в  света е било позволено да напишат книги за картите на съдбата. Тези публикации са пуснати в  малки тиражи и са рядкост дори и днес (напр. Р.  Къмп „Картите на Любовта“)

Инструмент за познаване на реалността

Нагледно Матрицата е набор от таблици с карти и планетарни символи във всяка клетка, към която са приложени описания на значенията, правилата за работа и формулите за изчисления.

Системата от карти е изключително лесна  за използване и е също така и изключително ефективна. Вие можете да използвате обикновени карти за игра и можете и да нямате каквито и да било специални сили.

Въпреки това, с помощта на тази система е възможно да се събере повече информация, отколкото с  нумерологичен анализ, и да се  направи това по-лесно, отколкото да се прибягва до обемния анализ на астрологичната карта.

Принципът се състои в това, че всяка карта изразява своето послание чрез цвят, астрологичен знак,  планета и число. Картата не само разказва за смисъла и целта на живота ви, описва вашите уникални качества и характер, но и, бъдейки  свързана с други карти, придобива  ново значение.

Символиката на матрицата

А какво представлява тази система, съотнесена към нашия календар? 52-те традиционни карти от колодата са  разпръснати по 365-те дни в годината в определена последователност.

Всяка карта в Матрицата има собствен пореден номер. Всяка дата в нашия календар съответства на някоя карта.

Въз основа на това е възможно да се разшифроват  известни дати на ключови събития от живота ни и да разберем какъв скрит смисъл има в тях. Картите са символи на свещената геометрия, които имат дълбок смисъл за човешкото подсъзнание.

Картите-  символи ще ви покажат човек, събитие, или област, в която трябва да отдадете или да приемете вашата енергия. Те могат да посочват ситуация, в която вие ще овладеете сила,  или човек, с който сте  свързани с причинно-следствените връзки.

Разбирането на символите – това е разбиране на правилата на играта, в която всички ние сме въвлечени. Всеки символ дава различни поведенчески стратегии и сценарии. С една дума, ние всички сме в Матрицата.

Картите, състоящи се от цифри и изображения – са азбука, която ни позволява да  разберем онзи образен език на душата, на който подсъзнанието се опитва да ни каже това, в което вижда смисъл. Когато знанията на подсъзнанието преминават в  съзнанието, това създава реалността.

Езотерика на Матрицата

От езотерична гледна точка, ние се въплъщаваме на Земята не веднъж. Всяка душа преди новата си инкарнация сключва кармичен „договор“, съдържанието на който забравяме след въплъщението си, но то е кодирано в Матрицата на всеки един от нас.

Това е  програма на живота, така че няма смисъл да  нервничим  и да се напрягаме, попадайки в трудна ситуация – всичко е определено в аванс, ние винаги се намираме точно там, където трябва.

Приемането на този момент прави живота много по-лесен, защото да избягаме от себе си и своите задачи на Земята е невъзможно – следващата ситуация в живота, като в огледало, ни показва всичко това, което ние не сме отработили в предишния.

Един от инструментите на матрицата за самоанализ – е езотеричният речник на картите, където всяка карта има висша и нисша същност, два плана на смислови значения, на които се строи изборът на стратегии за поведение или жизнена позиция.

Нашата основна цел – да се измъкнем от нисшите стойности, съзнателно да се приближим до висшите, или поне да направим всичко възможно за това, защото в реалния живот по-голямата част от хората живеят някъде по средата.

Важно е да  обърнем внимание на двете си същности, да извършим ревизия на своите качества, защото по-добре от нас никой не ги знае. Има един езотеричен принцип – подобното привлича подобно.

Това означава, че човек, който живее в долния план на картите, по дефиниция не може да разчита, че събитията от живота му ще се разгръщат в панорама от  чудеса и велики постижения.

Ако желаете, можете постепенно да се запознаете с много приложни инструменти на Матрицата и да се научите да ги използват в полза на себе си и своите близки.

 

Последвайте ни в Телеграм

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

 

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post