чт. апр. 25th, 2024

Най-сложното Пълнолуние за годината – 9 юли

DSC00492

Пълнолунието  през юли 2017 г. ще започне на 9 юли, в 07.08 ч. Пълнолунието ще премине в  знака на Козирога. Пълнолунието – това е пикът на лунния цикъл, когато Луната изцяло е осветена от слънчевите лъчи. Магически ритуали по Пълнолуние – това са ритуали за пари и за  любов.

Обредите и ритуалите в Пълнолуние обикновено се правят  през нощта, при  пълна Луна в небето. Магията на пълнолунието е особено подходяща да се  правят  ритуали за пари, за любов, както и ритуали за придобиването и  увеличаването на нещо.

Това пълнолуние ще се случи в  16-ия лунен ден,  в знака на Козирога. Пълнолунието  в Козирог на 9 юли може да се нарече  най-сложното за  годината Пълнолуние. С наближаването на Пълнолунието ще се увеличава  напрежението. В това време ще се изострят проблемите, който са се появили в началото на месеца.

Това е лошо време за инвестиране на пари. Хората около вас могат да се държат по-твърдо и по-агресивно, да прибягват до манипулациия или да вършат  необмислени действия под влияние на гняв.

 1 2

Неговата визия за света може да стане толкова ясна и конкретна, че е възможно да осъзнае своята вечна духовна природа,  всички належащи проблеми ще станат не толкова сложни, а решенията ще дойдат от само себе си.  В Пълнолуние можете да получите сами отговорите на въпросите, които отдавна ви вълнуват. Пълнолунията са  свързани със завършване на нещо, може да се появи възможност да се измъкнете от неприятна ситуация. Ако дошло време  да се прекъснат обременяващи  отношения, то  пълната Луна ще ви даде сили за подобна решителност.

 1 2на небето си пълна, така и моята  хазна да бъде пълна.“

След това най-голямата по стойност банкнота се поставя в празно   отделение на портфейла –  тя не бива да се харчи до следващото пълнолуние. Тази банкнота ще бъде паричен талисман, ще отвори за  вас нов паричен поток и ще запази вече съществуващото ви богатство.

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post