сб. апр. 20th, 2024

Хороскоп за седмицата 10 – 16 юли

ОВЕН

Стабилни показатели за успех

За всички социално активни представители на Овен през предстоящото седемдневие предстои чудесно ново начало, предоставящо достатъчно стабилна база за укрепване и растеж на по‐младите от знака Сигурно е, че ако сте се устремили към някаква делова цел ще я постигнете и тя действително ще удовлетвори надеждите и очакванията ви. Петък и уикендът ще ви радват със значим успех. Хубав е и понеделник. Следващите дни без тежкия вторник са чудесни.

  ТЕЛЕЦ

Паричен успех и освобождаване от недоброжелатели

Две са ярките положителни събития през седмицата за Телците – ще реализирате чудесни финансови постъпления и ще се освободите от недоброжелатели в обществените среди. Периодът е благоприятен за залавяне с допълнителни делови ангажименти или за освобождаване от задачите и за излизане в годишен отпуск. Петък е чудесен за всичко. Събота ще е нервна, а неделя преминава спокойно. Понеделник ви носи успех. Вторник и сряда са хубави, а четвъртък също носи успех.

БЛИЗНАЦИ

Хитри и неуловими

Преобладаващата част от Близнаците ще постигнат успехите си в деловите ангажименти през седмицата чрез хитруване. Някои дори постоянно ще се правят на сърдити и ще действат под формата на твърде странна строгост. През седмичния период около вас се очертават промени, които ще засегнат професионалната ви активност. Петък ще е силно успешен, а уикендът и понеделник са слаби и нервни. Вторник също е успешен и нервен. Сряда е добра, а четвъртък носи промени.

  РАК

Успех

Преобладаващото мнозинство от Раците ще действат успешно през седмицата. Предстоят промени, които се свързват с работа, но ще имат и конкретно влияние върху личността ви. Ситуацията ще предостави шанс на мнозина да договорят с работодателя си по‐високо трудово възнаграждение. На голяма част от родените в знака ще се наложи да са по‐въздържани с околните. Петък ще е слаб и нервен, а такъв ще е и уикендът. Успешният ви ден е вторник. Другите са напрегнати.

 ЛЪВ

Ефективно защитавате интересите си

Седмичният период предоставя възможност за работа в съюз с хора от вашето делово обкръжение, чрез който ще успеете ефектно да защитавате интересите си и да реализирате целите си в пълнота. В лично отношение ви предстоят промени, които ще бъдат дирижирани от общите условия в сферата на активността ви. Петък и почивните дни са положителни. Понеделник е начало на положителни промени. В сряда и четвъртък ще демонстрирате изразителна активност.

 ДЕВА

Положителен период

Силно позитивен период, през който представителите на Дева ще действат мощно по целите си, демонстрирайки изразителната си конкурентна способност. Периодът е еднакво успешен за реализация както на личните, така и деловите цели. Някои от родените в знака ще направят успешна крачка към пълна промяна в начина си на живот или в професионалната си ангажираност. Петък и уикендът са благоприятни. Следващите дни са по‐нервни и напрегнати, но също са благоприятни.

  ВЕЗНИ

Значителен успех

Предстоящата седмица ще е особено успешна за Везните. Бизнесмените от знака ще се съюзят с хора от близкото си обкръжение и ще завоюват значителна цел. Успешните действия във финансовата сфера се характеризират със значителен напредък, а социалната активност предоставя на мнозина ново ниво за реализация. Благодатен петък и нервен уикенд. Понеделник е успешен, а във вторник нервността ви е засилена. Сряда ще е сполучлива, а в четвъртък действате хитро.

 СКОРПИОН

Начало на значими промени

Скорпионите достигат до етап за важни промени, които ще засегнат в позитивен аспект здравословното им състояние и работата. Въпросното положително раздвижване ще ви освободи от насилствено наложените ви ограничения по някои жизнено важни въпроси и ще заздрави позициите ви – лични и професионални. Добър, положителен петък и нервен уикенд. Делниците са ползотворни, раздвижени и успешни за всички родени в зодията. В петък демонстрирате хитрост.

СТРЕЛЕЦ

Чудесни възможности

Поради засилената лична активност на мнозина от родените в Стрелец в бизнеса и в интересуващи ги направления, предстоящата седмица ще е по‐напрегната за голяма част от родените в знака. Ситуацията при вас е надеждна и почти без напрежение бихте могли да постигнете целите си в личен или делови план. Петък е успешен за целите ви, а уикендът затруднява. Успешен ще е и понеделник, а вторник носи разправии, каквито възникват и в сряда. Четвъртък ще е сполучлив.

КОЗИРОГ

Силен шанс за финансов успех

Предстоящата седмица предоставя на Козирозите изразителни възможности за финансова реализация. В тази сфера – финансовата, късметът ви сега е изключително силен. За реализацията на ваши проекти ще е най‐добре да се консултирате с ваши приятели, а в много случаи и да разчитате на помощта им. Петък и събота са благоприятни, а неделя ще бъде неудобна. Следващите ги делници ще са доста успешни, въпреки че няма да липсват напрежение и разправии.

ВОДОЛЕЙ

Добър етап за реализация

Новата седмица е добър етап за реализация на вашите цели. Повече от сигурно е, че т.нар. „попътен вятър” ще ви придружава и ще „разчиства” пътя ви, за да осъществите целите, към които сте се устремили. По отношение на финансовата реализация разполагате с шанс за успех, но трябва да действате активно и деликатно, за да отстраните влиянията, предизвикващи неуспех. Петък и неделя са нервни, а събота е сполучлива. Без проблеми е вторник, а делниците са сполучливи.

  РИБИ

Доста благоприятен етап

Като късмет и шанс за осъществяване на личните и деловите ви цели, седемдневието е благоприятно. Необходимо е обаче преобладаващото мнозинство от знака да сторят необходимото, за да докажат че са мобилни и активизирани. Отпускането е налице за мнозина от зодията. Етапът е доста благоприятен за реализиране на целите ви. Единственият по‐неблагоприятен делник е вторник. Всички останали дни от седмицата са твърде успешни и благоприятни.

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post