ср. апр. 24th, 2024

Ето какво не признават дори и пред себе си зодиакалните знаци

x1035751_620x360.jpg.pagespeed.ic.H7nLF75IVd

Всеки от нас има черти на характера, емоции или чувства, които не може да признае, дори и пред себе си. Ние потискаме тези мисли за да  не се сещаме за тях. Но и така те продължат да тровят живота ни. Нека  се справим веднъж завинаги с тях и да бъдем честни със себе си. А този хороскоп ще ни помогне в това.

Овен

Вие не искате да признаете, че имате проблеми с концентрацията. Често в работата си не можете да видите крайния резултат, което пречи да бъде постигнат. Вие се считате  за импулсивни и разпилени.

Телец

Вие не признавате, че не сте прави, и дори ако дълбоко в себе си знаете, че сте  направили грешка, по всякакъв начин се опитвате да се оправдаете. Горделивостта ви отблъсква хората, а неспособността да поемете отговорност,   никога не ще ви позволи да се развиете като пълноценна личност.

Близнаци

Признайте си, че  постоянно нарушавате даденото обещание. Вие казвате на хората това, което искат да чуят, но когато става въпрос за обещанията, ще намерите стотици причини да се измъкнете. Докато накрая ви притиснат и вземете, че свършите нещо.

Рак

Вие не искате да  признаете  дори и пред себе си своята чувствителност и уязвимост. Обичате да изглеждате непоклатими и силни. Ето защо и на най-малката обида реагирате толкова грубо и емоционално. Не бъдете агресивни, това не ви прави по- силни в очите на другите. Признайте своята ранимост и ще ви стане по-леко.

Лъв

Вие не понасяте чуждото превъзходство. Страхувате се, че някой може да ви засенчи, дори и на шега. Понякога правите глупости и изразходвате  твърде много енергия само за да се превърнете в център на вниманието.

Дева

Обичате всичко да е  идеално, като по този начин изнервяте другите. Да сте  перфекционист е естествено за вас, но не го изисквайте от другите.

Везни

Признайте си, че не сте всемогъщи. Помолете за  помощ – това е напълно нормално. Освен това хората ще ви погледнат с по-добри очи. Никой не може да прави всичко сам.

Скорпион

Не се опитвайте да се преструвате, че не ви пука изобщо, ако в действителност това не е така. Не сте толкова безчувствени и безразлични  както бихте искали да изглеждате. Проявявайте  чувствата си открито, в противен случай рискувате да загубите близките си.

Стрелец

Признайте на  себе си, че твърде много  прощавате на другите. Хората няма да  ви оценяват по достойнство, докато им позволявате да злоупотребяват с вашето доверие. Давайте отпор,  научете се да  казвате не, когато това не ви е изгодно.

Козирог

Вие никога няма да признаете, че често се чувствате самотни и опустошени. Силата на духа – това е добре, но  да помолите за помощ, когато се чувствате зле – е най-добрият начин да избегнете самотата и да намерите подкрепа. Не е необходимо да носите маската на  винаги щастливия човек. Говорете за чувствата си с любимите си хора.
 
Водолей
 
Вие не  признавате, че сте взели погрешно решение. Харесва ви да се  ​​чувствате щастливи и непогрешими. Но  всеки прави грешки, няма от какво да се срамувате.

Риби

Вие не искате да поемате отговорност. Разбира се, много по-лесно да се представите  като жертва на обстоятелства, на грешките на другите! По-добре е да  признаете, че сте сгрешили и че  съжалявате за направеното,  отколкото да обвинявате другите.

Надяваме се, че този хороскоп ще ви помогне да признаете грешките си и занапред да бъдете честни със себе си.

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post