вт. апр. 23rd, 2024

Най-съблазнителните безсрамници в зодиака – топ 3

i

Любовната астрология позволява да се правят прогнози за любовните  взаимоотношения на човека, на неговия успех с  противоположния пол, за семейството му и сексуалния му живот.

3-ти Телец

Безгранична чувственост – това е главната същност на хората, които са родени под този знак. Наслаждение и пак наслаждение – това е тяхното мото, и трябва да отбележи, че те не обичат веднага да се хвърлят в кариерата, предпочитат да пият нектара на любовта без да бързат.

Никакви епитети не са достатъчни за да се опише тази възхитителна жена – най-пълното олицетворение на женствеността! Фигурата – перфектна, в очите – бездънна мистерия.

Веднага след като я погледнете мигновено попадате  под властта на нейния чар, защото този тип жени не трябва да се учат как да се обличат и да подчертават своите достойнства. Дори и в спортен екип фигурата и не губи чара на женствеността, а винаги присъстващите  в нея  възбуждане и еротично начало по  някакъв  необясним начин се съчетават със способността и  да прави впечатление на  добър и  надежден приятел.

Изискванията и към желаещите да  споделят леглото си с нея са  много високи, защото и харесват само широкоплещести мъже  с атлетична фигура. Интелектуалците пред тези жени нямат никакви шансове за успех. За нея от  решаващо значение е да има визуално възприятие, и тактилни усещания.

В пълно съответствие със своята природа,  а това, както може би си спомняте са естественост и откритост, тя лесно се показва в  костюма на Ева, без да вижда нищо лошо в това, тъй като красивите тела са дадени  от Господ и са предназначени за любов.

2-ро място Овен

По-директни и открити хора е трудно да си представите! Зад неговата постоянна готовност на необуздания, огнен Овен, да атакува, в действителност се крие само едно нещо: не знаещо границите си  желание. Една искра е достатъчна, за да се събуди в него инстинкта на ловеца.

Тя може да се оприличи на горяща факла, която ще запали страст в сърцата на всички мъже, срещнали я по пътя си. С увереност и  независимост тя върви  през живота си. За нея не е никакъв проблем да предизвика целия свят, и тя няма да търси силни личности за съюзници за да спечели битката.

Суперменът трябва да побърза, за да завоюва тази огнена жена, защото, като правило, тя  прави това сама. Когато в нейното зрително поле попадне интересуващ я кавалер, можете да бъдете сигурни, че няма да го подмине. Веднага в хубавата и глава узрява  конкретен план, а нейните намерения се прочитат без затруднения.

В такива случаи, тя предпочита червени дрехи, изпраща на този, на  който е хвърлила око, любовни бележки на работата, и сама назначава среща. Жената Овен жена действа в духа на времето, тя никога не би се съгласила на  второстепенна роля в любовен съюз.

1-во място Дева

Девите никак не обичат да  усложняват  живота си с условности. Ако решат да прекарат с някой нощта, те си позволяват  пълна свобода на действията, като се ръководят само от своите сексуални инстинкти и идеи.

Железните Деви при цялата си предпазливост и позитивност, по отношение на половите си контакти са реалисти. Всъщност  тези интелигентни дами знаят много добре, че здравото тяло си иска своето, затова те обичат да флиртуват.

Сега, когато нравите са много по-свободни, Девите  също са готови да се разкрепостят. Те трябва само да се контролират за  да не се заиграят прекалено, и да не стане така, че лекото им поведение да вземе връх над всичко друго. Играта на изкушения много се харесва на  Девите.

Те умело взимат на прицел  потенциалните кавалери, привличащи ги със своята интелигентност, извеждат ги за „ухото на слънце“, с други думи, не им позволяват да седят и да мълчат.

Поразително е  колко бързо  се справят със съблазняването. И повече  Девата не чака покана: просто ще се изумите колко бързо се  разделя   с дрехите си, когато се появи  подходящ случай.

Ако поредният кавалер  им предложи да правят любов в сеното или да използват за тази цел кухненска маса- въобще няма да се замислят.

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post