сб. апр. 20th, 2024

7-те вируса на човешкото съзнание, заразяващи ни всеки ден!

09

Нашата планета – това е сбирщина от алчни типове, които искат да грабнат всички парчета от баницата, без да ги споделят с никого.

Всички заблуди  на човечеството плуват на повърхността – няма нужда да се самоанализирате  в продължение на месеци. За да  разберете, че Вселената е стабилизирала всичко. Всичко е в перфектна хармония, а тази хармония се нарушава само в съзнанието на хората, формирайки различна реалност, защото всичко в този свят материално.

Вирус първи. Болестите – това е анатема за нашия свят, проклятие, което няма край. Неизлечимите заболявания са Божие послание, както и  доказателството за Божието всемогъщество и необятност на волята му.

В действителност болестите могат да бъдат победени. Светът е затънал в лъжи и алчност. Някои са толкова богати, че се чудят какво да правят с парите си, а други са толкова бедни, че  нямат какво да ядат. Светът става все по- полярен и контрастен.

Ако хората вместо за Втората световна война бяха изхарчили тези   пари за добра кауза, щяха да  построят дом за всяко семейство на Земята. Ако фармацевтичните компании искаха да победят рака и други сериозни заболявания, щяха да направят  това преди много време. Заболяванията и високата смъртност – това е олицетворение и следствие от  човешките слабости, и в резултат – комплекси към Бога.

Вирус втори. В нашия свят ресурсите са ограничени и не всеки може да ги използва.

Това е абсолютно погрешно схващане, тъй като електроенергията може да бъде достъпна чрез вятър, слънце и вода. Останалите полезни изкопаеми като петрола не винаги се възобновяват, и затова трябва да се ползват внимателно.

Нашата планета – това е сбирщина от алчни типове, които искат да грабнат парче от пая, без да го споделят с никого. В идеалния случай, нашият свят може да бъде стабилен и всеки може да бъде богат – само че богатите не искат да допуснат това. И всичко е заради суета и гордост. Когато всеки човек победи това у себе си, тогава светът ще стане  по-добър.

Вирус трети. Светът – това е добро и зло.

В действителност, нашето съществуване е изкривена представа за борбата между доброто и злото. Ако сте честни  към себе си, ще можете да разберете, че добро и зло не съществуват. Съществуват само неправилни мотиви и изкривено възприятие. Преди  не е имало понятия за добро и зло, защото всички хора са  ходили с копия и са убивали  животни за да си набавят храна. Същото е и сред животните – няма добри и зли животни. Те  просто искат да оцелеят.

Вирус четвърти. Нашият живот е ограничен от раждането и смъртта. След смъртта не съществува нищо.

Никой не знае какво ще се случи след смъртта, но присъствието на Бог във всяка конфесия е потвърдено. Религии и разделения – това е дело на Бог и Вселената. Енергийните процеси ни казват, че Бог има, но никога няма да  се доближим до него и да разберем неговия план.
 
Вирус пети. За да направите живота си по-приятен, трябва много да работите, трябва да имате много късмет или да нарушавате закона.

Не трябва да се отнемат бонбоните от детето – трябва да  дочакате докато сами се сдобиете с тях. Вселената ще  намери начин да ни даде това, което искаме. Това е един от най-важните закони на Вселената – всички  наши мисли са материални и те винаги стават реалност. Просто повече мислете за това, което искате – тогава то ще се появи. Щастие има достатъчно за всички.

Вирус шести. Без борба няма да успеете да защитите интересите си.

Защо трябва да доказвате нещо на някой? Когато войните бъдат прекратени,  а  на хората бъде разрешено да мислят за това, което е важно за тях, то тогава светът ще стане идеален. Борбата за собствените  интереси – е излишна. Кажете това,  което вие мислите за света. Тези, които ви  разберат, ще застанат на ваша  страна. За останалата част този път е затворен, а всякакви действия, насочени към привличане на тези хора ще са  контрол над съзнанието.

Вирус седми. Чуждата любов не ме засяга.

Любовта – това е нещото, което ще спаси света от всички беди. Тя не може да ни помогне да станем равни, но тя може да помогне да се доближим до този идеал. С нейна  помощ  можете да победите всяко проклятие на съвременния свят. Чуждата любов е много важна за всички, защото ако всички   бъдат в състояние да познаят това чувство и му позволят да  контролира съзнанието им, ние всички ще станем по-щастливи.

 

Последвайте ни в Телеграм

© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

Целта човек да бъде щастлив не е била включена в плана на Сътворението

Ние не се избираме помежду си по случайност … Срещаме само тези, които вече съществуват в нашето подсъзнание. Мистерията на човешката душа се крие в психологическите драми от детството. Открийте…

 

 

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post