ср. апр. 24th, 2024

Топ – 5 на най-алчните знаци на зодиака

алчност

Хороскопът на алчността и меркантилността показва най-алчните, пресметливи и ненаситни представители на зодиакалния кръг.
 

5 място: Всичко е сложно

Рибите са в края на Топ-5. С тях всичко е толкова сложно –  те могат да бъдат алчни до  сълзи и щедри до  същото състояние. Всъщност водещо е не  материалното положение на Рибите, а настроението им. Но е  невъзможно да се изчисли кога настроението им ще бъде от категорията „днес ще ти купя всичко, цялото небе, звездите и моретата“ и кога ще е  „не искай  нищо от мен“.   Рибите обожават конкретиката. Следователно, ясно, достъпно и без недомлъвки, трябва да им кажете директно  вашите желания. Бъдете сигурни, че ако Рибите имат пари, те непременно ще ви направят скъп и приятен подарък.

4 място: Наемник

Телците  просто обожават, когато парите се харчат само за тях. При това те не изпитват никакво неудобство. Жени и мъже  пазете се, сред представителите на този знак има много държанки и мъже, които ухажват грозни , но богати жени. Те дори имат определена тактика: няколко пъти са готови лесно да ви дадат пари, за да могат след това да използват вашата безлимитна кредитна карта без срам и смущение. Впрочем, в случай на сериозни финансови проблеми, Телецът ще застане на ваша страна, винаги ще ви помогне, ще защитава и ще плати, което нулира всички негови недостатъци.

3 място: Всичко за дома

Раците  живеят за себе си и харчат пари само за необходими и наистина ценни неща. С приятели и близки хора те са доста стиснати. Основната отправна точка за раците  е покупката на неща за къщата и собствения им уют. Ето защо не си заслужава да чакате луксозни подаръци и мили жестове. Ако предложите на Рак да купите  парфюм или телевизор, те винаги ще изберат  второто. Ето защо къщата им е просто мечта –  уют, нов ремонт, антикварни предмети и винаги върховни нововъведения в технологиите.

2-ро място: Материален егоист

Девите  не хвърлят пари на вятъра и не изпразват  портфейла си. Но това не означава, че представителите на този знак не могат да купуват луксозни и скъпи неща. Те могат и купуват, макар че само за себе си. Девата  обаче е толкова податлива на манипулации, че не е трудно да  измъкнете няколко хилядарки от нея. Те обаче могат да ги си ги поискат обратно, веднага щом финансовото им положение се разклати.

1-во място: Истински скъперник

Така стигнахме до най-алчния и меркантилен знак на зодиака. На първо място са Козирозите, които са откровено алчни. Представителите на този знак са готови да инвестират пари изключително и само в техния социален статус. На приятели, близки и роднини ще им се наложи да минат без широки жестове. Козирозите могат да търсят с дни къде и какво да купят по-евтино. Те ще продължат   упорито да ходят по магазините за да икономисат дори 5 лева. Но алчността за тях не е недостатък, а добродетел, който винаги трябва да бъде подчертаван.

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post