Случайности не съществуват

случайност

Вселената работи по невероятен начин за да свързва хората. Хората често се намират в  търсене на идеален дом, идеална работа, партньор и т.н.

Но “механизмът” на Вселената работи с пълна скорост, за да ни даде това, което искаме. Това е един вид “космически управление на съвпаденията”.

Нищо не е случайно, макар да сме свикнали да говорим за велики събития като Божие дело. Но всичко в живота ви е резултат от вашите мисли и намерения.

Когато сте на пътя към вашите желания, знайте, че Вселената знае вашите намерения.

Правете каквото можете, а  останалото, на  което не можете да повлияете, оставете на Вселената. Планирайте, настройвайте и оставете всичко останало да върви по своя естествен път.

Хората, които срещате в живота си, не са случайни. Всичко е във вашите ръце и зависи от вас!

Случайности не съществуват – всичко на този свят е или изпитание, или наказание, или награда, или предупреждение. Волтер

Ошо: Стани любовник на Вселената

Ошо: Стани любовник на ВселенатаАко не обичаш света, не можеш да твориш. Ако си безразличен към красотата на дърветата, как ще можеш да ги рисуваш? Ако си  безразличен към пеенето на птиците, как ще…

 

Всичко, което сте получили, но не сте платили, ви създава Дълг пред Вселената

Всичко, което сте получили, но не сте платили, ви създава Дълг пред ВселенатаТози дълг представлява определено количество енергия, което вие дължите на Света. Тъй като става дума за Закон на природата, ние не можем нито да го заобиколим, нито да го преодолеем.…

 

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.