Научете къде се крие вашата Подобрена Версия и я накарайте да ви помага винаги!

i

Малцина се тези, които знаят, че ​​винаги имат достъп до целия си опит, дори и до все още непридобития. Не пропускайте възможността да се възползвате от него.

“Ние вече  решихме този проблем, сега е  необходимо да разберем как.”
Марис Дрешманис

Има много духовни практики, с които можете да получите подкрепа, да намерите отговори на своите въпроси или да разрешите сложна ситуация.

Един от тях е да  установите контакт със своя Усъвършенствана версия.

Като контактувате с  подобрената версия на себе си, ще се научите как да решавате проблеми, да намирате отговори,  да се самонастройвате със своя бъдещ живот, където  вече сте реализирали мечтите си.

За да получите достъп до вашия личен ясновидски ресурс, увереност и сила, използвайте двата метода в тази статия.

Ние включваме в себе си безброй версии на самите себе си.

Това е Аз сега, когато четете този материал, това  е Аз, който иска да реши  проблем, това е Аз преди минута, шест месеца, една година, преди 5 години …

Налице е и такъв Аз, който вече е решил въпроса, Аз – стигнал до целта, която сте си поставили. Това е вашата подобрена част.

Сегашният Аз е  подобрен по отношение на това, което все още не  е направил миналият  Аз.

Минало, настояще и бъдеще са взаимносвързани. След 2012 г. границите на времето,   дуалността постепенно се изтриват.

Ние можем да придобиваме знанията и опита на своите бъдещи версии. А ако се позовем на многомерното съзнание – и от  минали и бъдещи животи.

Но не е задължително да се обръщаме към Висшите сили, Висшия Аз, или да си спомняме минали животи, за да се справим със спешна задача.

Достатъчно е да помолите  за помощ своята човешка  част от бъдещето,  за решаването на важния за вас въпрос.

Решение винаги има. Няма безнадеждни ситуации. Ако не виждате изход сега, ще го видите в бъдеще.

Ето два начина да установите контакт с усъвършенстваната си  версия.

Научете се да вярвате на себе си и да общувате със себе си.

Вие сте майстор, който е постигнал напредък в някои области на живота. Свържете се  с тези части.

Метод 1 –  за манифестация на намерение

Влезте във връзка с бъдещата си версия, като сте  в медитативно състояние.

Поискайте да видите тази ваша версия, където вече притежавате желаното (перфектно здраве, материално богатство, семейство и т.н.).

Самонастройте се към нея. Открийте разликите между вас в настоящия Аз и в бъдещия Аз.  Почувствайте какво означава да бъдете този, който вече има това,  което сега само  искате.

Поискайте да ви покаже  стъпките за постигане на целта ви, или начин за излизане от ситуацията, която смятате за сложна.

Метод 2 – за решаване на проблеми

Научете как да общувате  със себе си от бъдещето. Направете това преди да заспите, когато мозъкът се успокоява и работи на алфа честота. Говорете с Вашата   подобрена част като с приятел.

Ако имате желания,  нерешени въпроси, идеи, преди сън ги изпратете в  бъдещето.

Когато създадете силна връзка, вие лесно ще получавате отговори.

Можете да се събудите на различна вибрационна честота, на по-високо ниво, където е решен въпроса ви. Или да получите  готов отговор как да промените обстоятелствата.

Вашата  подобрена част, която вече знае всичко, ще е щастлива да сподели с вас своя опит.

Вашите минали Аз също се нуждаят от помощ и подкрепа.

За да разберете отговора на въпроса си или за да решите свой проблем, не винаги е необходимо да се обръщате към външни източници. Просто се научете  да се доверявате на себе си.

Малцина се тези, които знаят, вие ​​винаги имат достъп до целия си опит, дори и до непридобития. Не пропускайте възможността да се възползвате от него.

Ще сме ви благодарни, ако ни напишете доколко полезна е била тази информация за вас.

Формулата на силата: Аз мога всичко

Практическо ръководство, което открива пътя към света на успеха. Това е наистина доказана практика, която при желание и усърдие работи и помага да постигнете това, което искате АЗ МОГА ВСИЧКО!…

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.