чт. апр. 25th, 2024

Правила за автоматично привличане на позитивни събития

магнит

Повечето от хората започва да се замислят за това, когато вече са залепнали като мухи в лепкава и мръсна кал, а когато се опитат да излетят – крилете им се откъсват.

Всеки иска да бъде магнит, който да привлича приятни изживявания, но всеки вече е магнит, който привлича към себе си това, което се самозалепва за него.

Жените се замислят за техния „неправилен магнетизъм“, създавайки връзка с „неправилния мъж“, на мъжете им идва такава мисъл: „нещо не е наред“, когато не могат да правят пари, а от всички болни в часовете на страданията се изтръгва следния въпрос: „Господи, с какво заслужих това?! „

И така – всички привличат нещо. Далеч не винаги това, което им е приятно сега. Но ако се вгледате в дълбочина, това привличат или живота, или смъртта чрез нов живот. Или създават своя Аз точно тук и сега, или унищожават това, което сега пречи на новия Аз.

Независимо дали ни харесва или не искат, ние служим на Живота. Може би дори не на своя. Например, на живота на червеите.

Поуката е ясна: хората са привличащи същества. И за да бъдат в състояние да привличат не само негативизъм, а и това, което иска техния ум, те трябва да знаят няколко правила:

1. Ние привличаме събития не с мисли, а с излъчваните в света емоционални състояния.

Например, излъчвайки радост, ние привличаме с нея други хора, които несъзнателно я възприемат като излишък от енергия. Изпитвайки нужда от всякакъв вид (липса на пари, самота, болест), ние демонстрираме на другите намерението си да се захраним от техните енергии, а те несъзнателно избират да се отдалечат за да не допускат изтичане на своята енергия.

2. Събитията в отговор на нашата емоционална реакция се привличат не веднага, а с известно закъснение.

Между замисляне и въплътяване в реалността има срок – закъснение от 40 дни. С нас се случва това, което ние сме посели в себе си, изпитвали сме чувство, преди 40 дни. Затова често не виждаме връзката между причина и следствие. Но връзка има. Важно е да се помни, че всичко, което се сее, покълва. От това следва третото правило.

3. С цел да се намирате в позитивно състояние и да го излъчвате навън, трябва да препрограмирате вашето минало.

При това по-ранното минало влияе на последващите събития. Например, негативният опит от училищните години вече е програмиран с емоции, изпитани в бебешкия период. Бебешките емоции се формират от родителите на детето.

Препрограмирането на миналото променя невронните връзки в мозъка и хормоналния фон.

Има много практики за препрограмиране на миналото, а една от най-мощните техники може да се нарече Индивидуална настройка, в която няма никакви изкривявания от страна на група или лидер.

Целта на препрограмиране на миналото – да се създаде стабилно възприемане на такъв опит от живота, в който индивидът се чувства (т.е., генерира се в света) обичан, желан, силен и значим. Непрекъснатото излъчване на такова самоосъзнаване е гаранция за постоянното привличане на благоприятни събития.

4. Пауза във вид на очакване между чувство (генериране) и появата на желаното събитие не трябва да има.

Очакване – това също е емоционално състояние, което означава страдание в латентна форма. Очакване означава, че в момента даден човек е нещастен. Сега той сее семената на страданието, които ще покълнат след 40 дни. Поради това се казва, че очакването на резултата погубва резултата. В този случай е необходимо да се открие истинската причина, скрита в миналото.

5. Освобождаване от очаквания и наслаждаване на сегашния момент е основната способност на хората със сценарий на победители в живота, където човек си поставя цели, но върви към тях не за получаване на щастие, а от състояние на щастие и Могъщество.

6. Даването трябва да бъде мотивирано и уместно.

Не давайте това, което не се иска, и насилствено. Желаещият да даде първо трябва да разбере какво е необходимо на другия и едва след това да му помогне да достигне своите цели.

7. Запълвайки времето с даване, не трябва да очакваме и да страдаме. След 40 дни даденото започва да се връща и да подкрепя правилно заложения път – Пътят на Победителя – магнетичната личност.

© 2017 energetika-bg.com All rights reserved!

Почти фантастична история за Неведомите Пътища Господни

Известният онколог д-р Марк бил  поканен на важна конференция,  за да бъде награден за многогодишната си  успешна работа. Събитието било в друг град, където лекарят трябвало да лети със самолет.…

Случайности не съществуват

Случайности не съществуват

Вселената работи по невероятен начин за да свързва хората. Хората често се намират в  търсене на идеален дом, идеална работа, партньор и т.н. Но “механизмът” на Вселената работи с пълна…

 

Още по темата в нашата страница:


© 2017 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post