чт. апр. 25th, 2024

Какъв е Врагът ви в лицето на всеки знак на Зодиака

враг

Овен – като враг не  представлява голяма опасност, защото представителят  на този знак е много слаб противник. Овен е много  целеустремен и честолюбив. За  Овен е важно да бъде винаги  преди всички, затова е предприемчив  и  се стреми да заеме първото място, винаги и навсякъде.  Овен винаги е решителен и винаги върви със  сигурни стъпки към финалната линия.

Телец – много потаен и коварен враг.   За да постигне желания резултат не жали нито средства, нито време. Телецът предпочита постоянно да  живее в уютна и комфортна обстановка,  обича красивите и изящни неща. Въпреки че представителите на тази зодия са много бавни и упорити хора,  те са надеждни и верни приятели.

Близнаците са  силни и непримирими врагове. Този знак много лесно осъществява контакти. Той има творчески начин на мислене, винаги се  контролира,  като се започне от поведението  и речта, и се свърши с храната и напитките. Той се опитва да бъде оригинален и последователен.

Рак – мистериозен приятел и неопасен враг. Рак може да промени настроението си  няколко пъти през деня, но това не се отразява на хората около него. Той е много мил и симпатичен приятел и нежен съпруг и баща. Когато  е в добро настроение,  е готов да направи всичко, за да е добре на хората, които са близо до него.

Лъв –  обича да флиртува. Има  широка душа,  по природа е много щедър, но избухлив човек, така че не винаги може да се намери общ език с него, с този зодиакален знак много трудно се общува. Като враг е опасен, по-добре е да имате  Лъва за  приятел, отколкото да сте му враг. По време на гняв той е раздразнителен и не може да се контролира.

Дева – на този човек можете да разчитате  винаги и навсякъде. Дева по природа е потаен и интровертен човек, но не бива да обръщате  внимание на това. В екстремни случаи, те винаги са смели и находчиви, поемат инициатива и отговорност. Почти е невъзможно да ги направите свои врагове, но ако това се случи,  ще се сдобиете с такъв враг: интелигентен,  целенасочен, силен, смел и много опасен.

Везни – врагове от тях обикновено не се получават.  Представителите на този знак са меки и уязвими, чувствителни и приятелски настроени. Но, в същото време, понякога могат да бъдат не само сантиментални, но и досадни и дребнави. Освен това, понякога пускат различни слухове. На всичко това те са са способни ако изведнъж се превърнат във врагове. Ако ги обичат, те стават предани и мили,  но ако им позволите ще ви се качат на главата.

Скорпионнай-опасният враг от всички зодиакални знаци, от него трябва да се пазите и винаги да бъдете нащрек. Те, без преувеличение, са най-злобните, жестоки  и отмъстителни хора. Освен това, те не прощават обиди и рано или късно ще ви отмъстят.

Стрелец – много активен, динамичен и уверен в себе си човек. Той не е опасен враг, защото не е злопаметен. В личния живот на Стрелец  постоянно му върви, може лесно да се изкачи нагоре по професионалната стълбица, но само ако желае.
 
Козирог – като враг никога не предприема сериозни мерки, но е в състояние сериозно да  ви опъне нервите. Козирогът е  интелигентен и надежден приятел, така че на него винаги може да се разчита. Той е уважаван и ценен от хората около себе си.

Водолей – враг той не може да бъде и не знае как. Много е упорит и непредсказуем, но е идеален партньор. На хората, които обича, може да прости всичко.

Рибите  са най-отровните и коварни врагове. Настроението на Риби е много променливо, те могат да бъдат и очарователни,  и непоносими. Често имат буен нрав,  нови хора допускат до себе си и са много внимателни.

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post