ср. апр. 24th, 2024

Хороскоп за октомври за всички знаци на зодиака – астролозите прогнозират, че ще е месец на промени!

хороскоп

  Овен

Интересът към партньорствата ще бъде вашият главен приоритет. Това могат  да бъдат както нови бизнес контакти, така и романтични връзки. Има голяма вероятност да   сключите  изгодни договори.

 Телец

Благодарение на позициите на Венера и Марс, вие ще бъдете в центъра на вниманието на представителите на противоположния пол около вас. Може  да възникне роман с някой  от колегите ви, а общуването   ще бъде от значение за работата.

  Близнаци

Позициите на Слънцето и Меркурий засилват интереса ви към любовта и романтиката. През този период можете да се запознаете с човек, с когото ще имате дълги отношения.

   Рак

Вие ще бъдете комуникативни и активни. Но поради позициите  на Меркурий и Слънцето, ще предпочитате да общувате само с близки хора. Те ще оценят вашия интерес към техните проблеми и дела.

Лъв

През този период ще се интересувате от материалното си благополучие и физическо състояние. Освен това ще бъдете много дружелюбни и лесно ще намерите общ език практически с   всеки човек.

  Дева

Голямото натрупване на лични планети в знака „Дева“ ще ви направи много чувствителни в любовта и приятелството. Освен това ще бъдете силно загрижени за финансовите си проблеми.

 Везни

Съединението на планетите ще подчертава  вашата скромност и нежелание да проявявате инициатива в общуването. При това ще имате доста активен личен и бизнес живот.

  Скорпион

Ще бъдете увлечени от нови перспективи за любов. Можете да се срещнете с човек, който ще ви направи много силно впечатление. Но не го уведомявайте веднага за това.

  Стрелец

Най-вероятно искате да популяризирате някаква своя творческа идея и имате шанс. Но поради влиянието на Юпитер, ще трябва да вложите в  това максимални усилия.

  Козирог

Ще се гордеете с постиженията си и придобитите умения. Но поради влиянието на Сатурн понякога ще се затваряте в себе си, защото  ще се  съмнявате в правилността на своите действия.

 Водолей

Вашите лични отношения ще станат хармонични и спокойни. Вие ще излъчвате чар и обаяние, много хора ще започнат да проявяват интерес към вас. Ще имате повече шансове да постигнете целите си.

 Риби

Много неща в  живота ви ще зависят от взаимоотношенията ви с партньорите – както в бизнеса, така и личните. Всичко ще се определя от това, дали ще можете мирно да преговаряте с хората, с които контактувате.

Тези линии на китката показват вашето минало, настояще и бъдеще!

Тялото е като тайнствена карта на собственото ни съществуване. Всеки знак или детайл, без значение колко е малък, има някакво значение. Така например,  белег от хирургически нож разказва за  медицинска…

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post