ср. апр. 17th, 2024

Как душите избират родителите си и семействата си?

i

Много преди раждането на дъщеря ми сънувах, че имам момиченце. То дойде при мен и ме прегърна. Каза ми, че съм майка й, и каза, че нейното име е Евелин. Този сън се запечата в паметта ми, както и в сърцето ми. И като резултат, когато разбрах, че съм бременна, аз знаех, че ще е момиче, и  ще се казва Евелин. Нищо не може да бъде по-истинско от това, какво означава да искаш дете!

Душите ни посещават тази Земя неведнъж за да се развият

Аз твърдо вярвам, че когато душата реши да има друго светско въплъщение, тя избира живот на Земята. Това зависи от уроците, които  иска да научи тук. По този начин, душите избират родителите си,  напълно в зависимост от техните цели и желания, които ще им позволят да усвоят конкретни поуки и да се насладят по специален начин на живота.

Например, ако две души са били на тази Земя като майка и дъщеря, те могат да поискат отново да изпитат  тези емоции или за да сменят ролите си – майката ще стане дъщеря, а дъщерята – става майка. Освен това, ако душата иска да дойде на Земята в определен регион, нейният избор да има родители може да стане по-малко конкретен. Точно като различните хора около нас, душите имат различна личност, и те се прераждат в зависимост от тяхното желание и опит.

Душата първо развива връзки с много родители и правилна енергия, а след това чака подходящия момент да се превърне в тяхно дете. По време на сеансите с моите клиенти по интуитивни четения често виждах  как душите чакат децата си. Аз мога да ги видя, да разбера това момче ли е или момиче и да разбера какво искат да преживеят с родителите си в този живот.

Родителите също играят важна роля в идването на душата в семейството им. Техните мисли, желания и цели създават маяк за правилната душа, която ще реагира на енергията. Това е по-вярно за майката. Едгар Кайс казва, че това е дейност на жената.

В семейства с повече от едно дете душите също сключват договор или споразумение с техните възможни братя и сестри. Именно енергията и желанието на майката създават въплътено решение за реда, по който те трябва да се раждат. Аз често си представям себе си и сестрите си, плуващи  в небето или в  „Другата страна“, и   вярвам, че съм решила да се  появя  първа.  В случай на спонтанен аборт, често виждах как душата отново се появява в по-късна бременност.

Със стотици примери определено мога да кажа, че душата, безусловно,  избира родителите си, мястото си на раждане и събитията в живота си, които ще се случат. Не е ли изненадващо да  знам, че аз и членовете на семейството ми сме  решили да сме заедно? Особено ми е приятно да знам, че дъщеря ми ме е избрала. Това е най-ценният подарък, който тя ми даде в този живот.

https://dailyoccupation.com/2017/06/18/souls-choose-parents-families/

Къде душата крие страданията си? 7 класически психосоматични заболявания

Кое всъщност е най-важното:  ако  е невъзможно да се промени ситуацията, променете отношението си към нея! “Болест на нервна почва” – така  ние обикновено наричаме психосоматичните разстройства. Името на тези…

© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post