сб. апр. 20th, 2024

5 знака на зодиака, които прощават, но никога не забравят

i

Прощавате ли на хората за грешките им? Или чувството на болка остава в дълбините на душата ви? Има ли нещо толкова голямо, което  не можете да простите?

Телец

Трудно е да бъде обиден Телец. Той няма да се обиди веднага заради дребни неща. Той ще прости за всичко, но разбира се, никога няма да забрави, а  вие, разбира се, никога няма да узнаете това.

Рак

Ракът е много емоционален. Той не се страхува да изрази как се чувства. Вие веднага ще узнаете, че той ви е ядосан. Той ще ви прости и ще изглежда така, сякаш всичко е нормално, но винаги ще си спомня какво сте му направили. Нямате много шансове с Рака!

Везни

Везните обичат всичко в живота им да е спокойно. Ако има конфликт между вас, той определено ще търси начин да премине бързо покрай това.

Той ще ви прости много бързо, но счита,  че е по-добре да се отърве от негативите в живота!

Козирог

Тъй като Козирогът наистина е упорит, може да е изненадващо да разберете, че  наистина прощава много бързо.

Той обича да контролира емоциите си. Ще ви прости толкова бързо, че дори ще забравите за него, но той, разбира се, никога няма да забрави.

Риби

Рибите мразят конфликтите, така че те са готови да ви простят, преди дори да си помислите за извинения.

Те просто ще поискат да нямат нищо общо с вас и ще се държат резервирано. А вие, разбира се, не трябва да бъдете натрапчиви!

Всеки знак на Зодиака описан само с една дума!

Прочетете думите, които перфектно описват живота на всеки един  от зодиакалните знаци! Дали ще се съгласите с вашата характеристика? Представителите на различни знаци на зодиака имат свои отличителни черти. Оказва…

Астрологични Предсказания за Новата 2018 година за всички зодиакални знаци

Овен Овенът през 2018 г. трябва да демонстрира най-добрите си качества. Бъдете по-добродушни, по-смели, по-чувствени и по-благородни, за да не правите грешки и за да привличате към себе си достойни…

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post