пт. апр. 19th, 2024

Какви таланти и вдъхновения притежавате според вашия знак на зодиака

i

Овен (21.03 – 20.04.).

Вдъхновението идва, когато се появи идея. Овенът е пионер,  авангардист, вечен двигател, постоянен търсач на приключения,   диамант, който изисква умело шлифоване.

Опитвайте се да търсите съмишленици, които могат да реализират  идеите ви в живота, и чувството на въодушевление няма да ви напусне до дълбока  старост. Ефективно ще бъде е сближаването ви  с Козирог и Риби.

Телец (21.04 -. 21,05).

Каквото и да се прави, Телецът има заземено възприятие. Смятате, че – това е лошо? Това е страхотно! Когато другите се реят в облаците и строят въздушни кули, Телецът прави пари от въздуха и  ги харчи  разумно, което също не е маловажно.

Близнаци (22.05 -. 21,06).

Щастието идва в момент, когато Близнаците започнат по-малко да разпиляват собствените  си сили. Не е тайна, че много други знаци на зодиака изсмукват вашата енергия като вампири.

Не се суетете, не се вкопчвайте в малките неща, а  се старайте да придобиете навик да вниквате в  това, което се случва около вас – което  е най-краткият път към  вдъхновението.

Рак (22.06 -. 22,07).

Рак – чувствителен, очарователен, екстравагантен, но му липсва опит.  Голяма част от представителите на знака през първата половина на живота си се  подценяват, страхуват се от мнението си. Но през втората половина … но това е тема на друг хороскоп.

Пътят към щастието за Рак се крие в  себепознанието и самоидентифицирането като  определена част от целия организъм (например,   добре е , ако всичко е наред в семейството). „Аз ще бъда добре – когато и ти си добре“ – мотото на Рака.

Лъв (23.07 -. 23,08).

Най-високата точка на вашето развитие вие ще  достигнете, изучавайки  тайни философски доктрини, учения, религия, или се заемете с лечение с  билки, гадания с  Таро.

Не сдържайте своите импулси, вътрешният  глас на Лъва винаги казва правилното решение.

Дева (24.08 -. 23,09).

За да развива своите вродени таланти Девата трябва: да мързелува, да се обади на работата и да каже, че е  болна и да прекара цял ден пред компютъра,  играейки банални игри. Само примитивисткият път на безсмислените постъпки прави от Девата гений.

Везни (24.09 -. 23,10).

За Везни   творческото вдъхновение е важно нещо, често свързано с израстването в кариерата. А музата по поръчка, като такси, не идва, тя   ще се появи след усърдна, а понякога и монотонна работа.

На Везни са строго забранени кавги със съмишленици.

Скорпион (24.10 -. 22,11).

Сред Скорпиони има най-голям брой гении. Техният живот е пълна  мистерия! Но има и качество, което ако се възпитава, им помага за  постигането на невероятни успехи. Това е качеството- спонтанност на възприятие и бързина на реакциите. Просто  -за  вас е трудно, трудно –  за вас е просто.

Вие по-малко в сравнение с другите  се упреквате за извършените постъпки. Целият си живот обаче може да изживеете заради един миг.

Стрелец (23.11 – 21.12.).

Трябва да се научите да се разтваряте в партньора и да разбирате  слабостите на другите. Вдъхновението ви може да дойде чрез изкуството, но не и като работа, а като хоби.

Колкото по-беден, толкова по-талантлив е Стрелецът, а  шедьоврите в творчеството или в работата ще се извършват „нелегално“, когато всичко е трудно, никой не помага, заобиколени сте от врагове и проблеми. Силите ви идват чрез задоволяването на малките ви  слабости и капризи.

Козирог (22.12 – 20.01).

Всякакви  рамки могат да ви комплексират. От детството родителите имат в живота на всеки един Козирог голям принос, а понякога и  тежест, която носите цял живот. Някои от тях са благодарни за възпитанието, а други цял живот се  освобождават от него.

Когато е налице желание за победа и воля, там  завършва сковаността на Козирога.

Водолей (21.01 -. 19,02).

Периодът на творчески подем се случва   чрез приближава на  бъдещето към настоящето, когато плановете се превръщат  в реалност. И ако Водолей усети „днешния пулс на времето“, той ще бъде най-щастливият човек, не само в зодиакалния кръг, но и в   целия свят.

Втората важна особеност на Водолей за оптимистично настроение: вяра, надежда и любов.

Риби (20.02 -. 20,03).

За последния, хитър и интелигентен знак идеята на живота е: „Да бъда  нужен на някой.“ Енергийните потоци на космоса протичат чрез вяра и любов,  важна е и формата на възприятие. Например, някои Риби получават морално  удовлетворение, като предложат на някой човек любимата си книга, или като му дадат пари назаем.

Любовта може да сътвори чудеса с Рибите – те са първооткриватели. Веднага след като Рибите започнат да живеят в бъдещето, техният  ангел пазител се спуска и вдъхновението им  се събужда.

Знаете ли, че професионален астролог може кардинално да промени вашия хороскоп?

Както е известно,  всеки човек има своя собствена натална карта, индивидуален хороскоп по рождение, в която вече е заложена определена информация за живота му, таланти,  характеристики и постижения. Понякога се…

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post