вт. апр. 23rd, 2024

Мистерията на 5 октомври: Венера и Марс ще са много близо една до друга! Какво трябва да направите днес, за да подобрите живота си!

paradНа 5 октомври планетите Марс и Венера ще се приближат  съвсем близо една до друга. Този ден е началото на един интересен период, който ще продължи чак до 18 октомври.

 
За астролозите този феномен е от  особено голямо значение.

На 5 октомври ще се състои не само специално пълнолуние, но и началото на т.нар. „Парад на планетите“.

Да видим заедно защо. На 5 октомври Марс и Венера ще се приближат  максимално една до друга. Този ден ще бъде началото на един интересен период, който ще продължи чак до 18 октомври. На 18 октомври на  линия на  Земята с Марс и Венера ще се „построи“ и Меркурий.

Този период се характеризира с мощен прилив на енергии, но енергии специални, от една страна това ще са енергии на действие, конфликти, борба (Марс), а от друга страна – енергии на топлината, любовта и нежността.

Животът на всеки човек през този период ще бъде един вид среща на  тези мощни енергии. Но не се страхувайте, това е добър знак. Това означава, че всички ние ще имаме уникалната възможност да регулираме  нашите отношения с всеки човек, да разрешим конфликти и да придобием семейно щастие.

Как обикновените хора ще усетят срещата на тези мощни енергии? Много от нас ще го почувстват буквално с „тялото си“ още в деня преди този феномен (още на  4 октомври усещанията ще бъдат много силни).

Може да ви заболи нещо или просто по друг начин да го  усетите в  (тежест, мравучкане, изтръпване, необичайна лекота) главата си или с определена част от тялото –  бъдете много внимателни и наблюдавайте  коя част от тялото си усещате по особен начин. Ако  усещате нещо в дясната си страна – това означава, че в живота ви има излишък на енергии за борби и конфликтите и вие трябва да станете по-меки и да позволите на доброто да се случва във вашия живот.

А ако това  чувствате от ляво, тогава трябва да сте по-твърди и да се борите за щастието си.

И така, какво трябва да направите, за да  хармонизирате вашите отношения с вашата втора половинка?

Най-мощният ритуал за привличане на   любовното щастие в живота ви на 5 октомври

Вземете 2 свещи и ги запалете. Поставете ги на дясната и лявата си длан и затворете очи. Мислено   благодарете на себе си и на всички хора в живота си.

Почувствайте топлината и светлината, които излъчвате. И на глас или мислено  изречете фразата:

„Обичам и дарявам любовта си на света. И той ми дава всичко, от което се нуждая.“

Самото  произнасяне на тази фраза е в състояние драматично да промени живота ви към по-добро: на самотните това ще им помогне да срещнат своя човек, а  за тези, които вече са намерили такъв човек,  ще им помогне да издигнат отношения си на ново,  по-щастливо  ниво.

Хороскоп за октомври за всички знаци на зодиака – астролозите прогнозират, че ще е месец на промени!

  Овен Интересът към партньорствата ще бъде вашият главен приоритет. Това могат  да бъдат както нови бизнес контакти, така и романтични връзки. Има голяма вероятност да   сключите  изгодни договори.…

Мистериозната тъмна планета Раху бе заснета от спътник на НАСА? (видео)

Със сателита LASCO C3, който наблюдава Слънцето в рамките на програмата SOHO, отново се случва нещо странно. Снимките на наблюдавания от спътника космически сектор, изпратени от него на 23 август…

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post