чт. апр. 25th, 2024

Кои три знаци на зодиака са най-огнени в леглото

onВярвате ли в астрологическото съответствие  между поведението, емоциите и сексуалните качества на  личността? Такава връзка обаче има и въз основа на нея ние ви представяме трите знака на Зодиака, с които никога няма да скучаете в леглото:

Водолей

Водолей –   най-добрият любовник в зодиака, поради способността си да разпалва чувства в леглото. Водолеят  не е най-емоционалният знак на зодиака, така че не очаквайте, че ще  прави любов с вас непрекъснато, но ако търсите вълнуващ опит в леглото – ще го намерите с Водолей. В това отношение той е   инициатор и новатор.

Няма да можете да забравите никога редица „шампионати“, които Водолей непременно ще реализира с вас.  Водолей е уверен в способността си да ви даде това, което искате или имате нужда в леглото, но без да има  натрапчив или егоистичен подход.

Скорпион

Той е Майстор на Секса, известен с високия си сексуален апетит. Скорпионът привнася страст в спалнята, убеждавайки се, че сте напълно  удовлетворени. Той е готов да опита всичко, което е необходимо, така че искрата на страстта между вас да не угасва и скуката да не навреди на интимния ви живот. Скорпионът е готов да направи всичко, за да ви угоди в леглото.

Овен 

Овенът увлича и опиянява. Той пази себе си в тайна, което прави секса с него наистина незабравим. Той ви изследва по начин, по който дори не можете да си представите, като постепенно ви води  до кулминацията. Впрочем трябва да се отбележи, че  Овните повече ги разглеждат като партньори за една нощ, тъй като те може и да не се появят отново в живота ви.

Овенът е твърде свободен, за да се обвърже с някой. Но талантът му да ви обучи в сексуален план е неповторим, така че дори и една нощ с него ще е едно от най-запомнящите се събития в живота ви.

soulpost

Паранормалните способности на зодиакалните знаци – Топ 5

Повечето хора имат такива паранормални способности, без дори да  забелязват това. Например, можете да определите  кога някой лъже или да предвидите бъдещи събития. Понякога вашите способности се проявяват само в…

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post