вт. апр. 23rd, 2024

Тест: Кое е първото нещо, което забелязахте на картинката?

22471276_2013857135511042_1429703997_n

Ако първото нещо, което сте забелязали на картинката е :

Океан и скала

Вие сте:

– Позитивен

– Щедър

– Весел

Ако нещо се обърка, винаги мислите за това как да решите проблема, вместо да мислите за причината за проблема. Вашето позитивно  мислене „заразява“ хората около вас. Вие ги ободрявате. Хората се чувстват комфортно до вас, защото винаги сте готови да ги изслушате, дори ако имате различно мислене или мнение. Вашата позитивна сила прави света по-добър!

Лице на жена

Вие сте:

– Силен

– Лидер

– Преодолявате всякакви трудности

Вие имате лидерски качества. Където и да отидете, имате много последователи. Имате възможност да общувате и да създавате силни и здрави  връзки с много хора. Вие вярвате в себе си и това  ви помага  да преодолявате всякакви трудности. Много от вашите приятели ще се обърнат към вас, когато имат трудни времена.

Облачно небе

Вие сте:

– Мил

– Цените приятелите и семейството си

– Винаги сте в  добри отношения

Приятелите и семейството са най-важни за вас. Общуването е важно за вас. Точно за това ви е  много трудно да прекъсвате връзките си с другите. Избирате внимателно приятелите си и ги цените. Мнозина ви се доверяват, те се възхищават на факта, че се отнасяте към всички с уважение.

https://en.playbrain.me/test-what-you-see-first-will-reveal-your-hidden-personality/

 

“Живей така, сякаш вече си умрял”: Принципите на японския начин на мислене и самодисциплина

1. Малкото дете се ражда щастливо, но не е “вкусило от живота”. Само чрез духовно обучение (или самодисциплина – сюйе) мъжът и жената са в състояние да живеят пълноценно и…

За Деструктивната сила на позитивното мислене

Heгaтивнoтo caмoвъзпpиeмaнe пoдтиĸвa xopaтa ĸъм aгpecия и нapyшeния нa зaĸoнитe, това ни yбeждaвaт paзлични yчитeли пo caмopeaлизaция. Hищo пoдoбнo, твъpди aмepиĸaнcĸият coциoлoг Mapтин Caнчec-Янoвcĸи В света на популярната психология поражението…

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post