сб. апр. 20th, 2024

Най-зловещите черти в характерите на Знаците на Зодиака

i

У всеки знак на зодиака има нещо зловещо и плашещо. Това, което  техните представители  старателно се опитват да се скрият от другите. Но  тайното винаги става явно!

1. Овен

Овенът постоянно мисли за смъртта и си измисля ужасяващи сценарии. Например, как по пътя към магазина ще го смаже кола или върху къщата му ще падне самолет и ще смаже бедния Овен. Такива мрачни мисли наистина не им позволяват да се наслаждават на живота.

2. Телец

Телецът не може да си представи  живота  без следене на хора в Интернет! Той може дълги часове да преглежда страниците на други хора в социалните мрежи. А какво да кажем за влюбените Телци! Те изследват детайлно профила на всеки, който се осмели да лайкне  снимка на любимия им човек!

3. Близнаци

Близнаците са рафинирани  лъжци. Понякога те  дотолкова доукрасяват   историята, че в нея буквално нищо не остава вярно. А понякога  лъжат само за  забавление. И всеки им вярва. Защото Близнаците са  много убедителни лъжци.

4. Рак

Ракът наистина е склонен  към лудост. Когато той е влюбен,  не вижда нищо друго освен обекта на въздишките си . А за измяна е готов да разкъсва на парчета и няма никакви  угризения.

5. Лъв

Лъвовете по някаква причина обичат да си представят погребението си. Те мислят за това кой ще дойде и  кой няма. Кой ще стигне пръв и кой ще закъснее. Кой ще плаче най-силно. Тази болна фантазия  им дава усещане за собствена значимост.

6. Дева

Никой няма да каже, че Девата може да има такива мръсни мисли в главата си през нощта. Понякога са  толкова странни, че  самите те започват да се плашат.

7. Везни

Тяхната история на браузъра е наистина уникална:) Те се опитват да я изтрият, защото, ако някой я види ще си помисли, че си има работа със  сериен убиец!

8. Скорпион

На тях постоянно им идват на ум случайни болни мисли. Как  държат  малко животното и го смазват. Или как  минават покрай красиво момиче и го блъскат под автобуса. Едва ли биха направили нещо подобно, но мислят за това  редовно.

9. Стрелец

Той може да съобщи на  човек нещо наистина много тъжно и страшно, без да пророни и една сълза. Понякога те не изпитват никакви чувства. Те са невероятно равнодушни и хладнокръвни!

10. Козирог

Козирозите си измислят убийства на приятели и роднини. В действителност, те не искат да им причинят вреда, това е просто умствено упражнение.

11. Водолей

Водолеите често си  измислят реч, която биха казали на погребението на близките си. Защо? Ами заради самото творчество.
 
12. Риби
В мечтите си те често си фантазират   всякакви ужаси: например, как някой е открил огън по тях по време на работа. В своето въображение Рибите си се представят като герои, които убиват престъпника и спасяват всички.

Знакът на Зодиака, който е най-трудно да бъде разбран. Досетихте ли се кой е?

На пръв поглед хората, родени под това съзвездие, имат мек и лек  характер. Те са грижовни и нежни, от ранна детска възраст демонстрират добре развито въображение, и затова често потъват…

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post