вт. мар. 19th, 2024

Новолунието на 19 октомври: Днес Вселената се отваря и изпълнява желания

новолуние

 Днес, 19 октомври 2017 г., ни очаква Новолуние. Особено време за изпълнението на несложен ритуал за изпълнение на желания.

Новолунието  е особен период. Дори нашите предци са вярвали, че в  този ден за всеки се появява възможност да  направи пълно „презареждане“ на  съзнанието си и да поиска от Вселената да изпълни най-съкровеното му желание. Как ?

Попитайте всеки астролог и той ще ви каже – в Новолуние се  отваря Вселената и започва период на нещо ново и непознато. Психолозите от своя страна уверяват, че за да се  получи нещо много желано, не е необходимо да се мълчи за това. За да бъдат изпълнени мечтите и желанията, е необходимо да се визуализират във всички подробности.

Какво трябва да се направи в Новолунието на 19 октомври:

1. Отворете тетрадка или бележник. Добре би било  корицата да е красива и да съдържа в себе си изображение на онова, което  харесвате. Това може да бъде картината на небето, звездите, океана, огъня – всичко, което ви харесва – това е главното.

2. В деня на Новолуние запишете всичко, което желаете. Не се страхувайте, че желанието ви се струва невъзможно. Повярвайте,  има реални примери в  живота, където дори най-невероятните мечти  внезапно стават реалност.

3. Всички ваши записки трябва да бъдат конкретни. Ако става дума за нещо  материално, опишете подробно всички негови характеристики. Ако ви безпокои проблем, уточнете същността на проблема и посочете при какви условия ще смятате проблема за решен. Пишете и не се съмнявайте – хартията ще издържи всичко!

4. Не указвайте  срокове. Противно на широко разпространеното твърдение, че те трябва да бъдат посочени, ние няма да правим това. Повярвайте, Вселена по-добре знае какво и кога да ви даде.

5. По времето на следващото Новолуние отворете отново този бележник и напишете новите си желания. Не се учудвайте, че повечето от старите, неочаквано за вас, вече са изпълнени. Не забравяйте да благодарите на Вселената за всички подаръци на Съдбата!

Новолунията до края на 2017 година

Четвъртък, 19 октомври 2017 г. –  21:10:47 ч.
    Събота,  18 ноември 2017 г. – 13:40:51 ч.
    Понеделник, 18 декември 2017 г. – 09:29:19

Езотерика: Защо сте привлекли точно този мъж/точно тази жена? Защото:

Ако не можете да постигнете спокойствие, в процеса на “помагане” най-вероятно ще ви застигат всякакви видове емоции, и е малко вероятно да са положителни. И тогава вместо релаксиращ разговор ще…

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post