чт. апр. 25th, 2024

Защо не бива да се влюбвате в Рак

rak

А ако се влюбите – връщане назад няма …
Не се влюбвайте в Рак защото има най-чистото и най-добро сърце. Той създава връзка без скрити мотиви, без да ви пита нищо. Той просто ще ви даде всичко, което има, ако му докажете, че си струва. Той прави всичко възможно за да улесни живота на близките си хора, включително и на вас.

Не се влюбвайте в Рак защото той пази душата си. Трябва да се опитате да се сближите с него. Той ще ви отблъсне с надеждата, че ще се опитате отново да го доближите. Любовта и доверието му трудно могат да се заслужат, но най-хубавите неща в живота не са лесни.

Не се влюбвайте в Рак защото той ще помни всичко, което му казвате.

Той е отличен слушател и се вълнува от това, което вие казвате. Той помни неща и събития, които отдавна сте забравили.

Не се влюбвайте в Рака, защото е твърде грижовен. Той се тревожи за това как се чувствате и се бои да не нарани чувствата ви. Той иска да да бъдете щастливи.

Той обаче има и един сериозен недостатък – за него е от голямо значение това, което хората мислят за него. Недоброжелателите могат да го извадят от равновесие.

Не се влюбвайте в Рак защото е много чувствителен и емоционален. Той ще ви научи да гледате ситуациите от различни ъгли, да бъдете по-внимателни и да се вглеждате в хората.

Не се влюбвайте в Рак защото той не е уверен в себе си. Той става нервен сред много хора, става срамежлив. Той не обича тълпите, но ако някой ги отведе настрана и разговаря с него на 4 очи, той светва и се чувства комфортно.

Не се влюбвайте в Рак защото следва сърцето си. Дори ако това е ирационален или нелогичен избор, той ще действа така, както чувства. Той е упорит, когато става дума за неговите желания.

Не се влюбвайте в Рак защото е спокоен, мил и много общителен. Когато се срещнете с него, ще почувствате, че го познавате цял живот.

Не се влюбвайте в Рак защото въпреки всичко ще го обикнете. Можете да го отблъснете и да кажете, че не искате да имате връзка, но един ден ще се събудите и ще осъзнаете, че го обичате повече от живота.

По материали на Soulpost

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post