пт. апр. 19th, 2024

Кармичните болести на Знаците на Зодиака – 2

karmaПродължение. Кармични заболявания на Рак

Тайнствената и загадъчна Луна е  владетелят на този знак – тя е  отговорна за храносмилателните органи, следователно кармично Раците са предразположени към заболявания на стомаха и хранопровода. Когато в живота на представителя на този знак всичко върви добре, болестите не се проявяват, но ако се почувства недоволен – здравните  проблеми веднага започват да го притискат.

Недоволните от живота Раци започват да ги преследват лошо храносмилане, колики, язви, гадене, гастрити и отравяния.

Особено ярко тези заболявания се проявяват, когато нещо не е наред в личния живот на човека, роден под този знак. Жените Раци,  нещастни в семейния живот, често получават проблеми в „женската“ област, свързана с млечните жлези и гениталиите.

За да избягват подобни неприятности, всички Раци трябва внимателно да следят какво ядат, да създават уют в домашната си  среда, който да им позволи да се отпускат, както и да изберат работа, която им носи не само материален просперитет, но и морално удовлетворение.

Луната има силно влияние  върху Раците, поради което по време на пълнолуние и новолуние  те трябва да бъдат особено внимателни към психическото и физическото си състояние.

Кармични заболявания на Лъв

Лъвът  се счита за най-творческият знак на зодиака. Лъвът се  контролира от Слънцето и символизира жизнената сила, енергийните потоци, любовта, творчеството.

Кармичните заболявания на Лъвовете  могат да бъдат свързани само със сърцето.

Ако Лъвът е  недоволен от нещо в този живот, той не може да се реализира, изпитва разочарование в личните си отношения и чувства дълбока тъга, сърцето му в буквалния смисъл започва да се свива от това страдание. В резултат – а може да се сдобие с  тахикардия и други сърдечно-съдови заболявания.

Затова Лъвовете трябва да намерят своето призвание в креативната сфера, да изградят силни и топли отношения, да създадат семейство, да имат деца,  за да бъдат здрави. Без любов и творчество те просто започва да угасват.

Кармични болести на Дева

Знакът на Зодиака Дева сам отговаря за здравето си. Неговите владетели  Прозерпина и Меркурий, са тясно свързани с имунната система и лявото полукълбо на мозъка. Всички негови здравословни проблеми започват от червата, но след това бързо преминават към други области, и преди всичко –  нервната система.

„Спътниците“ на нещастния живот на Дева са пренапрежение, нервни изтощения, неврози и хронична умора, защото човекът от  този знак може да се нарече истински работохолик.

За да нямат проблеми за Девите е важно да намерят такава професия, която да им харесва и допада. Това може да бъде всяка област, свързана със синтез и анализ. Освен това те не бива често да се  претоварват, така че работата с нестандартен график въобще не е за тях. Също така е важно за Дева  да се храни  правилно и да избягва храни, които водят до проблеми с червата.

Следва.

Кармичните болести на Знаците на Зодиака – 1

Кармата не само очертава стоящата пред човека жизнена задача, но   разкрива и  много други важни аспекти на неговото съществуване. Някои области изискват специално внимание, например, кармичните заболявания на зодиакалните…

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post