пт. апр. 19th, 2024

Физиката доказа: Само вашите мисли създават вашата съдба – никой друг!

i

Много хора казват: самозаблуда е да се радваме на пораженията и да благодарим за нещастията. Това е пълна глупост. И те са прави. Но истината носи ли им щастие?

Повечето хора реагират стандартно на проблемите: с раздразнение, с агресия и негативизъм. Човек започва да се бори със ситуацията, чувствайки вътре в себе си съпротивление. Това е заблуда: да вярваме, че с раздразнението си можем да подобри ситуацията.

Каква е целта на негативизма? Няма цел! Напротив, раздразнението и агресията създават още повече негативизъм.

Учените, които изучават квантовия свят, казват: целият свят е енергия. Всички частици са едновременно навсякъде. Това се нарича квантова неопределеност. Това е парадокс. Докато няма наблюдател – човек – светът не съществува. Но това е научен факт.

Всички елементарни частици променят състоянието си от простото им наблюдение. Това означава, че очакванията на хората винаги влияят върху резултата от експеримента. Всеки е 100% прав. Винаги първо вярвате в нещо, а след това намирате потвърждение на своите убеждения.

Например, смятате, че нямате пари. И това е вярно.Постоянно ви липсват пари. Или че в този град е невъзможно да се намери добра работа. И отново сте прави. Но до вас през пътя има хора, които имат достатъчно пари за всичко. И те работят на добра работа. Защо? Имали са късмет? Не, не е така.

Законът за квантовата физика: Винаги! Винаги! Без изключения се получава този резултат, който очаквате!

Ако не сте съгласни с моята гледна точка, вие сте на 100% прави. Но дали вашата гледна точка ви носи покой, яснота, радост? Помага ли ви тя лесно да посрещате всички препятствия, и, играейки, да ги преодолявате? Ако отговорът е „да“, ще се радвам да се поуча от вас. Честно.

Личен опит

Когато нараних ръката си, бях отчаян. Лекарите ми казаха, че това ме очаква вечна инвалидност. И аз им вярвах. И тогава прочетох за хора, които са се възстановили от състоянието на „инвалидност“ след ужасни наранявания и травми. И аз повярвах, че това е възможно. Резултатът: сега ръката ми е абсолютно здрава.

Вярвах в продължение на 15 години, че бедността е присъда. Работех много и … все напразно. И тогава повярвах, че мога лесно да постигна финансова свобода и всичко се получи. Вярвах, че трябва да се боря с живота, а моят свят беше опасен, коварен и жесток. Сега вярвам: винаги съм защитен. Всичко е за моето щастие. Моят свят се грижи за мен. И затова казвам на всичко: „Ура!“

Всеки миг правим избор. Всяка секунда създаваме нашата реалност.

Всеки път, когато ви се случи нещо, което не искате, вие имате избор. Вие попадате на квантовото кръстовище пресечка. И ако се ядосате, тръгвате по грешния път. Вие влизате в злия свят.

Ако ви харесва там, всичко е наред. Ако не, кажете си: „Супер!“ Всичко е наред. И добре дошли в реалността! Реалността винаги е добра и неутрална. Само вашите мисли и оценки я оцветяват.

Когато искрено се радвате на всяко едно преживяване и опит, всички ваши проблеми се решават сами. Дори е някак си необичайно, няма война. Ако не сте се навоювали, ами повоювайте! Но лично аз предпочитам мир и покой.

Споделяйте опита си от единството ви с живота, сигурен съм, че ще можете да помогнете на много хора да живеят по-щастливо и по-леко.

Юрий Токарев – 5 Sfer

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post