пт. мар. 29th, 2024

Лицемерната Четворка: С кои Знаци на Зодиака трябва да сме особено внимателни

59f83cfdc9840
Запознавайки се с човек, трябва да сме внимателни,  защото сред хората има  много предатели, а и такива, които въобще не са това, което изглеждат.

Някои хора  наистина са приятелски настроени при първото общуване, докато други крият лицемерната си природа, която въпреки това се проявява от време на време. С какви знаци на зодиака трябва да бъдем  особено внимателни:

Близнаци

Близнаците, както е известно, имат  две лица. Те могат да се променят със скоростта на светлината. Никой от хората около тях не може да бъде сигурен коя страна на Близнаците се показва в момента и колко скоро ще се смени отново. Хората, родени под този знак на Зодиака, често показват неопределеност и това засяга дори отношенията им с роднините.

Бъдете внимателни, защото Близнаците обичат да клюкарстват и са склонни да споделят тайни с много хора. Когато искате да им се доверите, уверете се, че   всичко, което казвате, няма да бъде използвано срещу вас.

Раци

Тяхната любов към дългите разговори се проявява ежедневно. Те със сигурност са добра компания и прекрасни събеседници, с които ни се иска да споделяме и най-интимните си тайни. Но! Много малко са Раците,  които знаят как да пазят тайни! Помислете внимателно, преди да разкриете душата си! В останалото Раците са добри приятели и са в състояние да поддържат сериозно партньорство.

Скорпиони

Скорпионите са едновременно леки в общуването и много раздразнителни. Често те имат вътрешна нужда умишлено да  дразнят събеседника си. За Скорпионите е жизненоважно да запазят огъня в отношенията. Те не обичат скуката и със сигурност ще се опитат да си „организират“ адреналин.

Настроението им често се променя, така че внимавайте да не се сблъскате с тях в неподходящо време. Но, въпреки тревожността си и любовта към скандалите, Скорпионите са също толкова любезни и отзивчиви. Те умеят да изслушат събеседника си и да показват своята любов и привързаност. Ако, разбира се, самите те го искат.

Козирог

Те обичат да налагат своето мнение и да бъдат в центъра на вниманието. Понякога егото ги възпрепятства да се занимават с роднините си, защото често общуването с Козирог доста изтощава дори и тези, които са добре запознати със сложния им и тежък характер.

Те умеят да дружат дълго време, но да се загуби тяхното доверие е много, много лесно. Козирозите, като правило, умишлено създават ненужно напрежение в отношенията без конкретна причина. Защо те ще намерят у вас някаква вина – само да поискат.  Можете да бъдете много близки с Козирога, да споделяте тайни и секрети, но след като доверието бъде нарушено, ще загубите Козирога завинаги.

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post