Астрология и статистика: Повечето серийни убийци са родени през ноември

  49954058
Много хора не вярват в хороскопите и изобщо в каквато и да било връзка между човека и месеца на раждането му.  Но  някои закономерности в астрологията съвсем ясно се открояват.

Съвсем наскоро Яну Руис, специалист от САЩ, анализира интересни данни, стигайки до извода, че повечето серийни убийци са родени през ноември. Почти 17% от убийците са Скорпиони, докато делът на останалите знаци на зодиака е не повече от 7,5%.

Астролозите отбелязват, че хората, родени през ноември,  са по-склонни към депресивни състояния, както и към психически  заболявания. От това и произтича желанието им да убиват другите: само един неуравновесен човек е способен на това.

Като се има предвид тази интересна статистика, ние не ви препоръчваме да планирате да създадете дете през март, за да не окаже, че ще се роди през ноември. Разбира се,  да вярвате  в астрологията или не – това само вие решавате, но и не бива да се отрича подчинение на хората на висшите сили.

joyinfo

Как да научим езика на Висшите сили, докато все още не станало късно

Висшите сили ни говорят постоянно. Въпросът е как да се научим да  чуваме и да разбираме техния език. Защото всички наши проблеми и трудности – това е викът на Вселената:…

Да се боледува е срамно

Вие боледувате? Което трябва да ви говори, че   ​​не познавате себе си, не се владеете и не се опитвате да направите макар и малки стъпки към това,  да контролирате…

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

Add Comment