ср. апр. 24th, 2024

Какви Ангели и демони стоят зад знаците на зодиака

iВъв всеки човек живеят доброто и злото, Ангел и Демони, които се опитва да спечелят душата му на своя страна. Интересно е, че според хороскопа всеки има свои ангели и демони, които го  следват през целия живот.

Овен

Зад Овен стоят Демонът на Ненавистта и Ангелът на Искреността и Откритостта. Тъмната страна на характера на Овен излива в света ярост, неотстъпчивост,  нежелание да признае грешките, наглост и нахалство. Проявлението на Ангела – откритост, честност, активност и оптимизъм.

Телец

Телецът е съпътстван от Демона на Гнева и Алчността и Ангелът на Верността и Добродушието. Демонът води Телеца по пътя на богатството, парите, настоявайки да забрави за духовното. Ангелът на Верността, от своя страна, казва на Телеца, че най-главните блага – това са  приятелство, любов, семейство.

Близнаци

Близнаците ги преследва Демонът на Проклятието и го съветва Ангелът на Жизнерадостта. Когато слушат своя демон, Близнаците започват да лъжат, да преструват и да ласкаят хората за да ги използват. А Ангелът на жизнерадостта е винаги готов да им помогне за преодоляване на трудностите и да им внуши увереност в себе си,  те трябва само трябва да се обърнат към светлината.

Рак

На Рака му  влияят Демона на Лъжите и Ангела на Чувствата. Като слуша демона си Ракът става истински манипулатор. Той е склонен да внушава на хората чувство за вина,  да предизвиква у своите близки сълзи и истерии, като така постига целите си. Ангелът дава на Рака  способност към милосърдие и състрадание.

Лъв

До Лъва се намират Демонът на Тщеславието и Ангелът на Великодушието. Демонът се стреми да го направи арогантен и горделив човек, а Ангелът на Великодушието изпълва сърцето му с любов към хората, което го прави щедър, безкористен, отзивчив и любезен.

Дева

Зад гърба на Девата стоят  Демонът на Завистта и Недоволството и  Ангелът на Постоянството и Защитата. Демонът на Завистта трови душата му, внушава му недоволство от живота, елиминира неговите  приятели и близки. Ангелът на Постоянството и Защитата прави Девата силна духом, надежден и мъдър човек.

Везни

Везните  имат Демон на Настроението  и Ангел на Мярката. Демонът  на този знак внася в  живота му съмнения и нерешителност, непостоянство. Ангелът на Мярката прави Везните хармонични във всичко, силни вътрешно и красиви външно.

Скорпион

Зад Скорпиона стоят Демонът на Отмъщението и Ангелът на Истината. Демонът с невероятна скорост унищожава всичко добро и светло в живота на Скорпиона. Той бързо заразява душата и мислите му с негативни мисли и завист. Ангелът на Истината помага на Скорпионите да се обърнат към светлината, да приемат себе си и света такива, каквито са. Ангелът на Светлината ще даде на този знак на Зодиака силата да се движи напред.

Стрелец

Стрелецът е заобиколен от Демона на Гордостта и Ангела на Справедливостта. Демонът кара Стрелеца да бъде самонадеян и арогантен, да не приема критика. Но в сърцето си той е борец за справедливост, честност и се стреми към нещо по-висше, и в това му помага Ангелът на Справедливостта.

Козирог

До Козирога са Демонът на Равнодушието и Студенината  и Ангелът на Издръжливостта. Демонът се събужда в Козирога, когато той бива предаден, отблъснат, обиден. В моменти на разочарование и огорчение се активира Демонът. В непосредствена близост до него Козирогът трудно се сдобива с приятели, не може да обича и да общува добре с другите. Ангелът му помага да преодолява  трудностите и отчаянието и да бъде себе си, независимо от всичко.

Водолей

Във Водолея се борят Демонът на Отчуждението и Ангелът на Приятелството. Ако слуша  своя Демон, Водолей показва неуважение и пренебрежение към другите. Неговият демон не допуска до него  добри хора, не му позволява да има приятели и семейство. Ангелът на Приятелство му напомня, че той има добро сърце, и че   е изправен пред риска да остане сам, ако продължава да слуша  демона.

Риби

Рибите имат Демон на Пороците и Ангел на Любовта. Слушайки своя демон Рибите  често падат на дъното – в живота им се появяват алкохол, наркотици, разврат и жестокост. Но те винаги могат да се обърнат към Ангела си за помощ, за да станат добри, милосърдни и нежни.

Доброта: Да се избавим от илюзиите

Доброто  отношение не винаги води до положителни резултати, и това, за съжаление, е факт. Често се бърка добротата с глупост, въпреки че нейните корени са в топлината на индивида. Многократно…

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post