чт. апр. 25th, 2024

Най-непристъпната жена според нейния зодиакален знак – Топ-3

1218293-e1503349448474

3 място – Водолей

Третото място, бронзов  медал и почетна грамота се дават на Водолей. На жената Водолей искрено и се  харесвате и вие и вашите нелепи и  срамежливи глупости, глупави подаръци и цветя.

Тя наистина обича да излиза с вас на срещи – на театър, в ресторанта или дори в парка. Тя обича да ходи и под ръка с вас, да флиртува и да се смее на шегите ви. Всичко това е напълно искрено, няма и най-малката лъжа в него. И също толкова искрено не иска да си легне с вас. Абсолютно.

2-во място – Козирог

Сребърният медал отива при Козирозите, а да ги спечелите  – си е гаден номер. Дори да им донесете драконова  глава на блюдо – пак няма да ви огрее. Е, може  само част от ръката на някоя принцеса, която случайно се е заяждала с  Козирога,  по времето, когато се е увличала от анатомия. Но и това едва ли ще помогне.

Всъщност Козирог не се нуждае от мимолетни романи. Козирогът се нуждае от сериозни взаимоотношения от вида „живели дълго и щастливо и след това умрели в един ден“. Но първо иска да живее дълго и щастливо така, както тя си иска. А вие – какво толкова, опитвайте.

1-во място – Риби

Бам! Първото място и златният медал отиват при Риби! Които, както всеки знае, са много студени, замислени, потънали в себе си и като че ли не са от този свят. Така че трябва да ги превземате по някакъв особен начин, но как точно – никой не знае. Изненада! Ние знаем.

Необходимо е да се хвърлите в дълбоките води и и да се престорите на стар и скъсан чорап. Тогава,  може би, рибката ще изплува, ще  ви огледа с любопитство, ще махне с опашка и ще изчезне в световния океан. Защото в действителност тя не е потопена в себе си. Тя просто  дебне в засада и се крие в красивите корали. Така че, ако вие сте решили да я завладявате – тя ще направи „AM“.

А  там – както се случи. Или веднага ще ви изяде или първо ще ви  измъчва. Защото да играе  със завоевателите  като котка с мишка, е любимото й занимание.

Езотерика: Защо сте привлекли точно този мъж/точно тази жена? Защото:

Ако не можете да постигнете спокойствие, в процеса на “помагане” най-вероятно ще ви застигат всякакви видове емоции, и е малко вероятно да са положителни. И тогава вместо релаксиращ разговор ще…

Мъдрата жена, която получава всичко, което пожелае – легенда

В далечните праисторически времена, когато на планетата бродели ужасни диви зверове, готови да разкъсат всичко, което им попадне пред  очите, когато климатът бил  толкова студен, че да замръзнеш и да…

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post