чт. апр. 25th, 2024

Върховните закони на Вселената!

вселенаВ днешната статия ще разгледаме два истински магически закони, които управляват живота на Земята.

Същите тези закони управляват невидимите светове, които създават реалността. Способността да се спазват  тези закони ще направи живота ви много по-лесен.

Първи  универсален закон на Вселената!

Първият и най-важен закон на Вселената е законът на любовта! Любовта е най-важният закон. Отнасяйте се към всичко с любов, включително и към хората  около себе си и към самите вас. Ако  любовта ви присъства  във всичко, тогава Вселената ще ви изпрати любов в замяна.

Втори магически закон!

Вторият най-важен и реален закон на Вселената е законът на кармата!

Това, което внасяте във Вселената, ще ви се върне в същия размер.  Ако умът ви е изпълнен с омраза и вражда, най-вероятно другите също ще ви мразят.

Ако  мразите  другите хора, това ще накара хората да ви мразят и ще  направи живота ви много по-труден. Ще видите, че кармата е отговор на действията, които предприемате в ежедневието.

Това, което мислите, говорите и правите, се отразява на  Вселената. Ако умишлено правите злини на другите хора, ще видите, че същите злини ще се върнат при вас. Използвайки закона на кармата, вие ще искате да сте любящи и съзнателни във вашия ежедневен живот. Законът на кармата е реален, така че не си играйте с него.

Тези закони са много прости! Просто обичайте и ще започнете да осъзнавате въздействията, които могат да имат вашите действия върху вашия живот.

esotericblog

 

Хороскоп на миналите ви животи. Какво може да разкаже за вашата карма вашият хороскоп?

В много култури и религии хората вярват в прераждането. Миналите животи влияят върху характера и личността на човека. С помощта на астрологията можете да определите какъв вид карма носите от…

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post